Ο μανιακός που είχε γίνει τρόμος για την Taylor Swift θα πρέπει να παραμένει τουλάχιστον ενάμιση χιλιόμετρο μακριά της.

Ο άντρας που κατηγορείται ότι απειλούσε να σκοτώσει την Taylor Swift και την οικογένειά της, καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια περιοριστικών όρων.

Πίσω τον Νοέμβριο του 2016, ο Frank Andrew Hoover συνελήφθη για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει εναντίον του η τραγουδίστρια, αφού φέρεται να την ακολούθησε μετά από συναυλία της σε αγώνα της Formula 1 τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς.

Τα δικαστικά έγγραφα ανέφεραν επίσης ότι ο Hoover έστελνε συνεχώς μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πατέρα της, τον Scott Swift, από τον Αύγουστο έως τις 27 Οκτωβρίου.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Frank Hoover αντιμετώπισε νέες κατηγορίες, καθώς οι εισαγγελείς ανακάλυψαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα οποία απειλούσε να σκοτώσει την Taylor Swift και την οικογένειά της.

Εκτός από τα δέκα χρόνια περιοριστικών όρων, ο Hoover θα παρακολουθείται με GPS τουλάχιστον το πρώτο έτος και θα πρέπει να ολοκληρώσει διάφορες ψυχολογικές εξετάσεις, αλλά και εξετάσεις για χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με το «TMZ».

Επιπλέον, πρέπει να παραμένει «ένα μίλι μακριά» από την οικογένεια Swift, δηλαδή 1.600 μέτρα.

«Ο Hoover πρέπει επίσης να ολοκληρώσει τις ψυχολογικές δοκιμές και να παρακολουθήσει μαθήματα σχετικά με την κατάχρηση ουσιών, να παραδώσει όλα τα πυροβόλα όπλα και να υποβληθεί σε τυχαία εξέταση για ναρκωτικά», σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Η μη τήρηση των κανόνων θα μπορούσε να τον οδηγήσει σε φυλάκιση. Η Taylor Swift δεν έχει σχολιάσει ποτέ δημοσίως την υπόθεση.

Αφήστε το σχόλιό σας