Ένα καλοκαιρινό up tempo τραγούδι από την Αθηνά Πολίτη.

Με ένα λαϊκό τραγούδι που ανεβάζει τη διάθεση εγκαινιάζει η Αθηνά Πολίτη τη συνεργασία της με την Panik Platinum.

Γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου στην Κρήτη και ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ. Από μικρή, ασχολείται με τη μουσική με την παρότρυνση και την υποστήριξη των γονιών της. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης. Ενδεικτικά, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Πάνο Κιάμο, τον Σταμάτη Γονίδη και άλλους.

Η Αθηνά Πολίτη έχει κυκλοφορήσει τέσσερα digital singles. Στο «Έσπασα Και Δεν Αντέχω» τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης των επιτυχιών Πάνος Καπίρης και τους στίχους ο Θανάσης Γκαραβέλας και το «Ό,τι Αρχίζει Τελειώνει» είχε την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη.

Ακολούθησε το τρίτο digital single με τον τίτλο «Ναι», σε μουσική – στίχους του Ερμή και ενορχήστρωση από τους Γαβριήλ Γαβρίλογλου και Λεωνίδα Τζίτζο. Η συνεργασία της με τον Ηλία Φιλίππου και τον Κώστα Μηλιωτάκη έφερε την κυκλοφορία του digital single με τον τίτλο «Μην Νοιάζεσαι».

Το νέο της single «Τάξε Μου» είναι ένα καλοκαιρινό up tempo τραγούδι
που θα μας κερδίσει. Τη μουσική υπογράφουν οι Μάριος Ψιμόπουλος και Κωνσταντίνος Παντζής και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.

Το «Τάξε Μου» είναι ένα τραγούδι με αρκετά έντονο ρυθμό που σε συνδυασμό με τον καθαρό λαϊκό ήχο ήχο του, το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Το video clip σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Αφήστε το σχόλιό σας