Σε νέα ημερομηνία όρισαν ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τη δεύτερη και τελευταία παράστασή τους.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η τελευταία παράσταση για την «Ταράτσα του Φοίβου», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου αναβάλλεται για την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι μόνιμοι συντελεστές, καθώς και οι καλεσμένοι αυτού του διημέρου, σας περιμένουν για ένα συγκινητικό φινάλε στην αγαπημένη παράσταση του καλοκαιριού.

Με έναν πραγματικά μοναδικό συνδυασμό καλεσμένων, με τα ήδη θρυλικά νούμερα του Θανάση Αλευρά, τη βουβή μαγική κωμωδία του Alex De Paris, το μπουρλέσκ της Dandizette, αλλά και τα τραγούδια (και τη…μιμική) του Φοίβου Δεληβοριά.

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, βασικός καλεσμένος του Φοίβου Δεληβοριά στην «Ταράτσα του Φοίβου» θα είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Εκλεκτή συμμετοχή και συνεισφορά στα κείμενα, ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Φοίβος Δεληβοριάς - Η Ταράτσα του Φοίβου 2018 - Hit Channel

Μαζί του ο Φοίβος Δεληβοριάς θα δημιουργήσει μία πολύ διαφορετική μουσική παράσταση, όπου θα συμπράξουν και νεότεροι συνάδελφοι, τους οποίους ο τραγουδοποιός κάλεσε ειδικά, έχοντας στο μυαλό του τους προσκεκλημένους.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο πρόγραμμα συμμετείχε η Ευτυχία Μητρίτσα και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου επιπλέον καλεσμένος στην «Ταράτσα του Φοίβου» θα είναι ο Ορέστης Ντάντος.

Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος θα αναλάβει δράση στο stand up comedy.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Yoel Soto (μπάσο), Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρες).

Τα κείμενα υπογράφουν ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ελένη Γκασούκα, τη σκηνοθεσία ο Άγγελος Τριανταφύλλου και η Νατάσσα Τριανταφύλλη, ενώ τα σκηνικά κουστούμια έχουν σχεδιάσει η Ελένη Στρούλια και η Ζαΐρα Φαληρέα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας