Η Τάνια Μπρεάζου εκπροσώπησε την Ελλάδα στο «World Youth Forum 2017», όπου συναντήθηκαν τραγουδιστές από δέκα διαφορετικές χώρες.

Το βράδυ της Κυριακής 5 Νοεμβρίου, η Τάνια Μπρεάζου ήταν η φωνή της Ελλάδας, στη μακρινή Αίγυπτο, καθώς συμμετέχει στο τραγούδι της τελετής έναρξης του «World Youth Forum 2017» μαζί με άλλους δέκα τραγουδιστές από όλο τον κόσμο

Το τραγούδι ονομάζεται «I Dream Of A World» και μπορείτε να δείτε το video clip του στο τέλος.

Εκτός από την Τάνια Μπρεάζου που εκπροσωπεί την Ελλάδα, στο τραγούδι του για το φετινό Παγκόσμιο Φόρουμ Νεολαίας εμφανίζονται επίσης νεαροί καλλιτέχνες από την Αίγυπτο, την Αλγερία, την Ιταλία, τη Ρωσία, το Κουβέιτ, τη Βραζιλία, την Κορέα, την Ινδία, την Κένυα. Τραγουδώντας ο καθένας στη μητρική γλώσσα του, αλλά και στα αγγλικά, διαδίδουν το μήνυμα της ειρήνης και της ενότητας.

Επιπλέον, κάθε τραγουδιστής μεταφέρει στο video clip εικόνες από τη χώρα του, με την Τάνια Μπρεάζου να «διαφημίζει» το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, ενός από τους διασημότερους ελληνικούς προορισμούς.

Το «World Youth Forum 2017″ διεξάγεται στο Sharm el-Sheikh της Αιγύπτου, την «πόλη της ειρήνης», που βρίσκεται στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας.

Το Παγκόσμιο Φόρουμ Νεολαίας είναι μία ελεύθερη πλατφόρμα που φέρνει τους νέους από όλο τον πλανήτη, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τον κόσμο που ζούμε σήμερα, μαζί με τους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων και τους αξιωματικούς που διαθέτουν επιρροή.

Ακούστε την ελληνική έκδοση παρακάτω:

Διαβάστε ακόμα:
Τάνια Μπρεάζου και REC… «κάνουν μία τρέλα»

Τάνια Μπρεάζου - Άρης Λουμάκης - Mike Vasileiadis (REC) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας