Η Τάνια Μπρεάζου, η δεκαεννιάχρονη τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από το περσινό μουσικό show X-Factor, συνεχίζει την ανοδική της πορεία ως πρωτοεμφανιζόμενη και κερδίζει πολλές μάχες έως ότου φτάσει πιο κοντά στο όνειρό της.

Μέσα σε οχτώ μήνες από τη λήξη του talent show, η Τάνια έχει αποκτήσει το δικό της κοινό που την στηρίζει σε κάθε ένα της βήμα. Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι «Ο Κόσμος Μου», αλλά πολλές είναι κι οι live εμφανίσεις και το fan club της βρίσκεται στο πλευρό της. Από τα σκαλιά του X-Factor έως το πλευρό του Σάκη Ρουβά στο Ακρωτήρι το καλοκαίρι κι από εκεί στο Κέντρο Αθηνών το χειμώνα σε μία επιτυχημένη πορεία 5 μηνών.

Έτσι, για να τους ευχαριστήσει για την τόση αγάπη, διοργάνωσε ένα meet up, μετά από αρκετό καιρό, αποκλειστικά γι αυτούς, στη σχολή χορού Bolero στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο δάσκαλος χορού της Κωνσταντίνος Μενούνος, που τη σιγοντάρει σε οτιδήποτε διαλέξει και θελήσει.

Η βραδιά επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, αφού η Τάνια εκτός από τις φωνητικές της ικανότητες, έδειξε σε όλους πόσο καλή χορεύτρια είναι εξίσου και χόρεψε παρέα με τους fans και φίλους της.

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά.

Αφήστε το σχόλιό σας