Με την υποστήριξη του Hit Channel

Η θρυλική μπάντα των ’80s έρχεται στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη για  δύο  μοναδικές συναυλίες, έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ.Οι Ολλανδοί Nits υπήρξαν πάντα ιδιαίτερα αγαπητοί στην Ελλάδα, λόγω του μουσικού τους υβριδίου που συγκινεί σταθερά τον Έλληνα ακροατή: πρόκειται για έναν ήχο γλυκύτατο, εμβριθή και ζεστό, με αναφορές σε ζωγράφους και περιπλανήσεις σε άλλες χώρες. Η ποπ που φτιάχνουν οι Nits είναι βαθιά και ουσιώδης, με τζαζ και ροκ επιρροές, έντονα λυρικά στοιχεία και χαμηλότονη ποιητικότητα. Η νοσταλγία είναι σταθερό μέρος της εικονοποιίας της μπάντας: αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας, καρτ ποστάλ από ταξίδια, φολκ αναφορές και σκέψεις πάνω στα χρόνια που περνάνε κάνουν το storytelling των Nits συναρπαστικό, ειδικά για το ελληνικό κοινό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία δε, πως, αν δεν ήταν τόσο απόμακροι γεωγραφικά, τότε οι Nits θα ήταν μία από τις πιο αξιοσέβαστες μπάντες στον κόσμο.

Tango With Lions
Μετά τη μεγάλη αίσθηση που έκανε το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Verbatime”, οι Tango With Lions ετοιμάζουν το δεύτερο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013. Έτσι λοιπόν, θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από το studio και θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin για να ανοίξουν τη συναυλία των Nits, με τις πιο ιδανικές μελωδίες.

Πληροφορίες :

ΑΘΗΝΑ Σάββατο 3, Νοεμβρίου
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, / Τηλ.: 6944 814543.
Τιμή εισιτηρίου : 20 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων : www.ticketservices.gr
Σημεία προπώλησης : Τicket house, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)

Αφήστε το σχόλιό σας