Το διάσημο μιούζικαλ «Cabaret» έρχεται στο θέατρο «Παλλάς», με την Τάμτα και τον Τάκη Ζαχαράτο στους κεντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Τάμτα και ο Τάκης Ζαχαράτος θα συνυπάρξουν στο θεατρικό σανίδι.

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Cabaret» σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά, αφού η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια και έκανε το έργο πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

To «Cabaret» θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Παλλάς» σε παραγωγή των «Θεατρικών Σκηνών» και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, σε μία υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική!

Χώρος ονείρου ή εφιάλτη, εικόνα παρακμής ή διέξοδος, τόπος αμφισβήτησης ή διασκέδασης το «Cabaret» θα μείνει ριζωμένο για πάντα στη μνήμη των θεατών.

Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλλυ Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά με έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.

Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής  που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

Στο ρόλο του Κομπέρ, ο Τάκης Ζαχαράτος.
Στο ρόλο της Σάλλυ Μπόουλς, η Τάμτα.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Κατερίνα Διδασκάλου, Ευθύμης Ζησάκης, Δήμητρα Λημνιού, Βασίλης Μπισμπίκης, Τάσος Νούσιας. Μαζί τους οι Δημήτρης Γαλάνης, Έλενα Μεντζέλου, Ελευθερία Παρασκευά και δωδεκαμελής θίασος.

Συμμετέχει δεκαμελής ζωντανή ορχήστρα υπό τη Διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη.

Το «Cabaret» έρχεται στο θέατρο «Παλλάς» από τις 7 Φεβρουαρίου 2018 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Αφήστε το σχόλιό σας