Για την ιδιαίτερη σχέση με τα μιούζικαλ, το φόβο, τις προκλήσεις και το στοίχημα που βάζει κάθε φορά, μιλά η Τάμτα.

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop, πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο στο θρυλικό μιούζικαλ «Cabaret», που μόλις άρχισε παραστάσεις στο Θέατρο «Παλλάς», διατηρώντας το Sally Bowles που είχε ερμηνεύσει η εμβληματική Liza Minelli.

Σε συνέντευξη που είχε με την εφημερίδα «Real News», η Τάμτα μιλά για τη σχέση της με τα μιούζικαλ:

«Τα μιούζικαλ τα αγαπούσα από μικρό κορίτσι… ∆εν τα χόρταινα στην τηλεόραση και, κάθε φορά που έβρισκα ευκαιρία, πήγαινα στο θέατρο στη Γεωργία όπου ζούσα και τα απολάμβανα. Με μάγευαν, χωρίς να μπορώ να φανταστώ πως θα έρθει η ώρα να παίξω σε αυτά!», αναφέρει.

Το βάπτισμα του πυρός στο θεατρικό σανίδι το είχε πάρει στο «Rent». Πώς είχε νιώσει τότε;

«Όταν µου έγινε η πρόταση να παίξω στο “Rent”, που έκανε η Θέµις Μαρσέλλου, πέταξα από τη χαρά µου και δούλεψα σκληρά για να καταφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα. Ήταν µία δυνατή εµπειρία που απόλαυσα και χάρηκα πολύ.»

Έχει φοβηθεί ή τροµάξει τότε;

«Με κεντρίζουν οι προκλήσεις και κάθε φορά που βάζω ένα καινούριο στοίχημα, έχω πείσμα για να το κερδίσω. ∆εν αφήνω τον φόβο να µε κρατήσει πίσω… Προχωρώ, τολμώ, παλεύω, χωρίς να πηγαίνω µε τουπέ τύπου “είμαι καταπληκτική ηθοποιός και θα κάνω όλη την Αθήνα να μιλάει για µένα.”», τονίζει η Τάμτα.

Και συνεχίζει «Μακάρι να μιλά όλη η Αθήνα για την παράστασή µας που στήθηκε µε αγάπη. ∆εν παίρνουν, όµως, τα μυαλά µου αέρα επειδή παίζω τη Sally Bowles. Δίνω τον καλύτερο εαυτό µου, δουλεύω ατελείωτες ώρες προκειμένου να βγάλω ασπροπρόσωπους τους παραγωγούς µας, Γιάννη Κεντ και Πάνο Κατσαρίδη, που µε εµπιστεύτηκαν γι’ αυτήν την υπερπαραγωγή.»

«Έχω, όµως, απόλυτη επίγνωση πως είµαι µία τραγουδίστρια που κάνει μιούζικαλ, προσπαθώντας να σταθώ αξιοπρεπώς στη σκηνή, µε την αρωγή όλων των συντελεστών», διευκρινίζει.

«Πες Μου Αν Τολμάς»:
Το νέο τραγούδι της Τάμτα είναι μόνο για τολμηρούς

Τάμτα - Tamta - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας