Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Η Τάμτα σε καλεί να χορέψεις στο ρυθμό του «Señorita»

Η Τάμτα σε καλεί να χορέψεις στο ρυθμό του «Señorita»

-

Δες και αυτά

Βήμα προς βήμα το «Señorita Dance».

Η Τάμτα σε καλεί να χορέψεις στο ρυθμό του «Señorita», τη συνεργασία της με τον SNIK.

Ο πρωτοπόρος της rap σκηνής της Ελλάδας και το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο ολοκαίνουργιο summer hit «Señorita» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες στο είδος τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στα Mad Video Music Awards 2019, στα οποία παρουσίασαν το ντουέτο τους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το stylish μουσικό βίντεο που δίνει εικόνα στο «Señorita», σε σκηνοθεσία του Mosquito.

Το video clip βρέθηκαν κατευθείαν την κορυφή των τάσεων στο ελληνικό YouTube, συγκεντρώνοντας πάνω από 500.000 προβολές τις πρώτες 24 ώρες.

Αθροιστικά το «Señorita» έχει ξεπεράσει τις 8,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube: 3,6 εκατομμύρια επισκέψεις έχει το video clip, 2,8 εκατομμύρια προβολές μετρά η εμφάνιση του SNIK και της Τάμτα στα Mad VMA 2019 και 2,1 εκατομμύρια προβολές διαθέτει το audio video του τραγουδιού.

«Αυτό είναι το tutorial για το “Señorita Dance” για το οποίο ξέρουμε ότι όλοι το αγαπάτε, το χορεύετε και το μοιράζεστε», γράφει η Τάμτα.

«Έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε πολύ πιο εύκολο για εσάς και να σας δείξουμε βήμα προς βήμα πώς γίνεται το “Señorita Dance”», συνεχίζει. «Απολαύστε το… Yeah Yeah, Yeah Yeah!»

Το tutorial δημιούργησε η Τάμτα μαζί με το χορογράφο Τάσο Ξιαρχογιαννόπουλο.

Αφήστε το σχόλιό σας