«Ήλιους Και Θάλασσες» στο καλοκαίρι φέρνει η όαση Τάμτα που προκαλεί πάντα εντύπωση.

Η Τάμτα είναι το πιο λαμπερό πρόσωπο της pop σκηνής στην Ελλάδα.

Έχει συμπληρώσει δεκατρία χρόνια πορείας στο μουσικό τοπίο, αλλά και σκληρής δουλειάς που έχει αποδώσει και εξακολουθεί να αποδίδει καρπούς: Έχει καταγράψει στο ενεργητικό της πολυάριθμες επιτυχίες που έχουν ακουστεί δυνατά και συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Φέτος, η Τάμτα μας παρασύρει σε μία απολαυστική βουτιά σε «Ήλιους Και Θάλασσες», μαζί με το απόλυτο καλοκαιρινό hit που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή και εν τέλει κυριάρχησε στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart.

Το δροσιστικό video clip που «ντύνει» με εικόνα το τραγούδι, σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Γρίτση, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 3,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε τρεις μήνες κυκλοφορίας.

Η Τάμτα είναι και ένα λαμπερό fashion icon που βρίσκεται συνεχώς μέσα στις τάσεις της μόδας, έχοντας αναπτύξει ένα προσωπικό στιλ που κάνει αίσθηση σε κάθε εμφάνισή της.

Όαση είναι και ο λογαριασμός της Tάμτα στο Instagram, όπου φροντίζει να δίνει την αίσθηση των μοναδικών στιλιστικών επιλογών της, φέρνοντας αναμφίβολα «Ήλιους Και Θάλασσες» στο καλοκαίρι τόσο με την άψογη παρουσία της όσο και με το σφριγηλό σώμα της!

Φωτογραφίες

Δείτε επίσης:
Η Τάμτα καλωσορίζει το καλοκαίρι
βουτώντας σε «Ήλιους Και Θάλασσες»

Τάμτα - Ήλιους και Θάλασσες (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας