Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Τάμτα;

Η Τάμτα συνεργάζεται με τις ΜΕΛΙSSES και δημιουργούν το soundtrack του φετινού χειμώνα.

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής συνόδευσε τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού με την επιτυχία «Αρχές Καλοκαιριού» σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το οποίο ανέβηκε στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Το άκρως καλοκαιρινό και απόλυτα ρυθμικό «Αρχές Καλοκαιριού» έντυσε μουσικά τη νέα τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια της γνωστής μάρκας αντηλιακών «Carroten», ενώ το τραγούδι συνοδεύτηκε και από αγγλόφωνη έκδοση, με τίτλο «Tag You In My Sky».

Ο πιο φρέσκος και δροσερός ήχος ανήκει για ακόμα μία φορά στην Τάμτα. Το νέο τραγούδι της ονομάζεται «Να Με Πάρεις Μακριά» και το υπογράφουν οι ΜΕΛΙSSES, με τις οποίες θα εμφανίζεται για άλλη μία σεζόν στο «BOX Athens» .

Τάμτα - ΜΕΛΙSSES - Να Με Πάρεις Μακριά - Hit Channel

Το «Να Με Πάρεις Μακριά» θα είναι το soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας «The Bachelor 3».

Δύο ταινίες πριν, τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για ένα γάμο. Δεν έφτασαν ποτέ. Ξεπέρασαν όμως τα 100.000 εισιτήρια. Μία ταινία πριν, τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για έναν ακόμα γάμο. Πάλι δεν έφτασαν ποτέ. Ξεπέρασαν όμως τα 236.000 εισιτήρια και ήταν πρωταγωνιστές στη Νο. 1 ελληνική ταινία της χρονιάς.

Τώρα, στο τρίτο μέρος του «The Bachelor», τέσσερις φίλοι λαμβάνουν ένα νέο προσκλητήριο. Θα τα καταφέρουν ή θα χρειαστεί και τέταρτη ταινία για να γίνει κάποιος γάμος τελικά;

Τις περιπέτειες τους θα συνοδεύσει το νέο single «Να Με Πάρεις Μακριά» της Τάμτα, που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας