Το soundtrack του καλοκαιριού διαθέτει και αγγλική εκδοχή, πάντα με πρωταγωνίστρια τη Τάμτα.

Η Τάμτα παρουσιάζει το «More Than A Summer Love», την αγγλόφωνη έκδοση της νέας επιτυχία της «Ήλιους Και Θάλασσες».

Το soundtrack του καλοκαιριού έχει πρωταγωνίστρια τη μοναδική Τάμτα. Η πιο λαμπερή ύπαρξη του ελληνικού pop προσκηνίου επιλέχθηκε από γνωστή μάρκα αντηλιακών ως κεντρικό πρόσωπο για να ντύσει με τη φωνή της το τραγούδι που θα γίνει αναμφίβολα συνώνυμο του φετινού καλοκαιριού.

Παραμένοντας προσηλωμένη στην avant-garde της pop μουσικής στην Ελλάδα, η Τάμτα απευθύνει κάλεσμα να βουτήξουμε μαζί της στην ομορφότερη εποχή του χρόνου, φέρνοντας μαγευτικές εικόνες και στιγμές από «Ήλιους Και Θάλασσες».

Το «Ήλιους Και Θάλασσες» έχει τη μουσική υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου και τους ελληνικούς στίχους του Νίκου Γρίτση. Στην αγγλόφωνη εκδοχή με τίτλο «More Than A Summer Love» τους στίχους γράφουν γράφουν οι John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης και Romy Papadea. Και στις δύο περιπτώσεις για την ενορχήστρωση έχουν μεριμνήσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, σε φωνητική παραγωγή του Αλέξανδρου Παπακακωνσταντίνου (Alex P).

Το «Ήλιους Και Θάλασσες» έχει ξεκινήσει δυναμικά την πορεία του στα ραδιόφωνα, καθώς εισέρχεται στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart κατά τη δεύτερη μόλις εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Τόσο το «More Than A Summer Love» όσο και το «Ήλιους Και Θάλασσες» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης: Η Τάμτα καλωσορίζει το καλοκαίρι
βουτώντας σε «Ήλιους Και Θάλασσες»

Τάμτα - Ήλιους και Θάλασσες (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας