Η Τάμτα θα τραγουδήσει το soundtrack του φετινού καλοκαιριού για να μας ταξιδέψει με τη φωνή της σε «Ήλιους Και Θάλασσες».

H Minos EMI /Universal και το Carroten παρουσιάζουν το soundtrack του καλοκαιριού με τραγουδίστρια την Τάμτα.

Φέτος το καλοκαίρι το «Carroten Song Project» επέλεξε ως πρωταγωνίστρια το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, τη μοναδική Τάμτα. Η Tάμτα, μία από τις πιο διαχρονικές αμιγώς pop τραγουδίστριες, μας προσκαλεί με την υπέροχη φωνή της να βουτήξουμε όλοι στην ομορφότερη εποχή του χρόνου!

Τη μουσική του Carroten Song «Ήλιους Και Θάλασσες» υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης, ενώ την αγγλική version υπογράφουν οι John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης και Romy Papadea. Την ενορχήστρωση και των δύο εκδοχών του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, ενώ το vocal production ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου.

Τα γυρίσματα του video clip του Carroten Song πραγματοποιήθηκαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου σε μία μαγευτική παραλία εντός της Αττικής, όπου η Τάμτα μεταφέρεται σε αυτό το ονειρικό σκηνικό ώστε να βουτήξει στο καλοκαίρι προστατευμένη και λαμπερή.

Έρχεται από τη Δευτέρα 15 Μαΐου στα αγαπημένα σας ραδιόφωνα!

«Ήλιους και θάλασσες, μέσα μου άλλαξες
δρόμο μου χάραξες…»

Δείτε επίσης: Η Τάμτα «προτιμά» να κεντρίσει
με το πιο ιδιαίτερο pop ethnic τραγούδι

Τάμτα - Tamta (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας