Σε λίγες ημέρες θα είναι «Αρχές Καλοκαιριού» και η Τάμτα μας καλεί και φέτος να απολαύσουμε τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα.

«Ζήσε το καλοκαίρι σου» παρέα με την Τάμτα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Τάμτα μαζί με γνωστή μάρκα αντιηλιακών δημιουργούν το soundtrack του καλοκαιριού, μετά το περσινό No1 hit «Ήλιους Και Θάλασσες».

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, η Τάμτα, υποδέχεται τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού με το ολοκαίνουργιο single «Αρχές Καλοκαιριού», σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Το άκρως καλοκαιρινό και απόλυτα δροσερό και λαμπερό «Αρχές Καλοκαιριού» ντύνει μουσικά τη νέα τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια της μάρκας αντιηλιακών για το 2018.

Ο πιο φρέσκος, δροσερός και καλοκαιρινός ήχος ανήκει για ακόμα μία φορά στην Τάμτα και το «Αρχές Καλοκαιριού» αναμένεται να γίνει το soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

Τα γυρίσματα του video clip, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκαν σε μια από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Αρχές καλoκαιριού θα μ’ αγαπάς
Και τέλος ίσως να το πάρεις πίσω
Δε θα το αναλύσω λογικά
Για όσο θα κρατήσει θα το ζήσω

Το «Αρχές  Καλoκαιριού» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας