Η Τάμτα κατακτά την κορυφή με το το «Αρχές Καλοκαιριού»

Η Τάμτα και το Carroten δημιουργούν με το «Αρχές Καλοκαιριού» το soundtrack του καλοκαιριού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά το περσινό No1 hit «Ήλιους Και Θάλασσες».

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, η Τάμτα, υποδτηκε τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού με το ολοκαίνουργιο single «Aρχές Καλοκαιριού», σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Το άκρως καλοκαιρινό και απόλυτα δροσερό και λαμπερό «Αρχές Καλοκαιριού» ντύνει μουσικά τη νέα τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια της Carroten για το 2018.

Ο πιο φρέσκος, δροσερός και καλοκαιρινός ήχος ανήκει για ακόμα μία φορά στην Τάμτα και το «Αρχές Καλοκαιριού» είναι επίσημα το soundtrack του φετινού καλοκαιριού, καθώς ανέβηκε στην πρώτη θέση του επίσημου Airplay Chart, εκτοπίζοντας μετά από έντεκα εβδομάδες το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» του Πάνου Κιάμου με τον Super Sako και τον Bo.

Τα γυρίσματα του video clip για το «Αρχές Καλοκαιριού» πραγματοποιήθηκαν σε μια από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Το remix του τραγουδιού παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2018, με την Τάμτα να πραγματοποιεί μία άκρως εκρηκτική και καλοκαιρινή εμφάνιση, ενώ στα ραδιόφωνα παίζεται και η αγγλόφωνη έκδοση, η οποία έχει τον τίτλο «Tag You In My Sky».

Το «Aρχές Καλοκαιριού» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας