Οι ΤΑΚΙΜ καλούν στη σκηνή Αρβανιτάκη, Βιτάλη, Γαλάνη κ.ά. «για καλό σκοπό»

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,987ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
853ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Αγαπημένες φωνές συναντούν τους πολυσύνθετους ΤΑΚΙΜ σε μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία.

Οι ΤΑΚΙΜ καλούν τους φίλους τους… «Για καλό σκοπό»

Μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με οικοδεσπότες τους ΤΑΚΙΜ και τους επίτιμους καλεσμένους τους, την Πέμπτη 19 Απριλίου στο «PassPort Κεραμεικός» και ώρα 21:30.

Εμφανίζονται φιλικά οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Βιτάλη, Δήμητρα Γαλάνη, Παντελής Θαλασσινός, Αρετή Κετιμέ, Μάνος Κουτσαγγελίδης, Αντώνης Κυρίτσης, Θωμάς Κυρίτσης, Δημήτρης Μπάσης, Πετρολούκας Χαλκιάς. Συμμετέχουν επίσης ο Γιάννης Νιάρχος και η Κατερίνα Τζιβίλογλου. Παρουσιάζει η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Yποστήριξης Eξαρτημένων Ατόμων «Ανθρώπινος Κήπος» (Human Garden) του  Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Άγιος Αλέξιος».

Μέσα από την επικοινωνία με πολλούς νέους ανθρώπους που έχουν μπλέξει στη δίνη της εξάρτησης με ουσίες, ο «Ανθρώπινος Κήπος» διαπίστωσε ότι ενώ το πρόβλημα είναι τεράστιο, ταυτόχρονα οι ευκαιρίες θεραπευτικής παρέμβασης είναι λίγες και συνήθως δύσκολα προσβάσιμες στο μέσο χρήστη.

Γι’ αυτό το λόγο θέλησε να δώσει μία ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν ένα θεραπευτικό πλαίσιο δίπλα τους, χωρίς να χρειάζεται να ξεπουληθούν οικονομικά οι οικογένειές τους και πάνω από όλα να έχουν τη δυνατότητα να απαλλαγούν από τις ουσίες, αλλάζοντας πλήρως τη ζωή τους με τη βοήθεια άρτια εξειδικευμένων συνεργατών. Στόχος είναι να προσφερθεί μία νέα επιλογή στο χώρο της συμβουλευτικής και της απεξάρτησης από τις ουσιοεξαρτήσεις και τον αλκοολισμό.

ΤΑΚΙΜ - φίλοι - για καλό σκοπό

Ο “Ανθρώπινος Κήπος” είναι ένας προσεγμένος χώρος στο κέντρο της Αθήνας που πλαισιώνει το άτομο μέσα από ένα πλήρες θεραπευτικό πρόγραμμα, γεμάτο με δραστηριότητες, που βοηθάει τα άτομα που απευθύνονται σε εκείνον, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στη ρίζα του.

Η ομάδα με επικεφαλής τον κ. Αθανάσιο Κούβελα είναι εδώ για να ακούσει το πρόβλημα και να βρει ένα ξεχωριστό μονοπάτι για τη θεραπεία.

Στο χώρο του “Ανθρώπινου Κήπου” πραγματοποιούνται δωρεάν διαλέξεις, εργαστήρια και προβολές με σχετικά θέματα, που βοηθούν στην εξεύρεση λύσεων, αλλά κυρίως φέρνουν πιο κοντά -προκειμένου να συνεργαστούν όλοι για τον κοινό στόχο τους- ειδικούς, εξαρτημένους, γονείς και φίλους. Για μια ζωή ελεύθερη από τις εξαρτήσεις και τις ψευδαισθήσεις. Για ανθρώπους που πατάνε γερά στη γη αλλά τολμούν να ατενίσουν και τον ουρανό.

Για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια με τρόπο μη κερδοσκοπικό και παράλληλα χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους θεραπευόμενους, χρειάζεται η ευαισθητοποίηση και η συνδρομή όλων γιατί το πρόβλημα μας αφορά όλους.

Οι ουσίες βρίσκονται δίπλα μας και κανείς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Βοηθώντας σήμερα αυτά τα παιδιά, δίνουμε μια ευκαιρία στα παιδιά μας και τα παιδιά όλου του κόσμου να ζήσουν σε μία κοινωνία καθαρότερη, σε μια κοινωνία που βλέπει κατάματα τα προβλήματα και συμμαχεί στην αντιμετώπισή τους.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018
Passport ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Διεύθυνση: Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος – Αθήνα

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ & 15 ευρώ
Προπώληση: viva.gr
Πληροφορίες: 6951648561

Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Αφήστε το σχόλιό σας