Ο Taki Tsan επανεμφανίζεται δυναμικά με μία απροσδόκητη σύμπραξη με τη Ρένα Μόρφη στο «Ό,τι Κι Αν Λες», με την επιμέλεια των Lycabettus Mount.

Τι συνδέει τη Νέα Υόρκη με το Λυκαβηττό και το Βόλο; Πόσοι διαφορετικοί κόσμοι μπορούν να ανταμώσουν σε ένα και μόνο τραγούδι; «Ό,τι Κι Αν Λες», όλοι έχουν τις δικές τους προσωπικές πορείες, οι οποίες τέμνονται για πρώτη φορά στο ίδιο τραγούδι.

Ένας έμπειρος ράπερ, μία πρωτοεμφανιζόμενη μουσική κολεκτίβα και μία πολυδιάστατη τραγουδίστρια, που εκπροσωπούν ετερόκλητες κουλτούρες, αποδεικνύουν ότι η μουσική είναι μία μεγάλη και ζεστή αγκαλιά που χωρά όλους τους ανθρώπους.

Ο Taki Tsan, ιδρυτικό μέλος του θρυλικού hip – hop συγκροτήματος «Ζωντανοί Νεκροί» είναι το «Παιδί Θαύμα» που ήρθε από τη «Χώρα των Καλύτερων MCs» για να αφήσει το δικό του ανεξίτηλο αποτύπωμα στο ελληνικό hip – hop.

Οι δίσκοι του, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, θεωρούνται αξεπέραστοι και οι καλύτεροι που έχουν δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο πεδίο στην Ελλάδα.

Οι Lycabettus Mount, όπως προϊδεάζει το όνομά τους, έχουν ως ορμητήριο τον περίφημο λόφο του Λυκαβηττού στο κέντρο της Αθήνας, όπου ηχογραφούν, σκηνοθετούν και παράγουν.

Η μουσική κολεκτίβα βάζει στον καμβά της ήχους από την πλούσια αφρικανική ρυθμολογία και τους αναμιγνύει αρμονικά με σύγχρονες funk φόρμες, σχηματίζοντας ένα εντελώς προσωπικό ύφος.

Η Ρένα Μόρφη έγινε γνωστή ως η γυναικεία φωνή του πολυσύνθετου συγκροτήματος των Imam Baildi.

Παράλληλα, εξερευνά μία άλλη πτυχή του εαυτού της ανακατεύοντας γλυκά τις εποχές με το περίφημο alter ego της, τη λαμπερή «Σούλη Ανατολή» που έχει κλέψει καρδιές με την επιτυχία «Όταν Σου Χορεύω».

Taki Tsan & Lycabettus Mount Feat Ρένα Μόρφη - Ό,τι Κι Αν Λες _ Official Video Clip - Hit Channel

Το «Ό,τι Κι Αν Λες» είναι ένα αρκετά ξεχωριστό τραγούδι με τον Taki Tsan επίκαιρο και πάντα αυθεντικό, με τη μοναδική ηχητική ατμόσφαιρα των Mount Lycabettus και με τη Ρένα Μόρφη να προσθέτει με αβίαστη φινέτσα το δικό της χρώμα.

Ένα τραγούδι που εκπλήσσει και κολλά στο μυαλό, με τη μουσική να ανήκει στους Γιώργο Λαιμό και Νίκο Καπράλο, ενώ τους στίχους γράφουν ο Taki Tsan και η Ρένα Μόρφη.

Το video clip που μετουσιώνει σε εικόνα το «Ό,τι Κι Αν Λες» σκηνοθέτησε ο Λεωνίδας Κωνστανταράκος και εστιάζει σε ένα ρομαντικό αυθορμητισμό και μία ονειροπόλα αθωότητα που κλείνουν το μάτι σε όλες τις ηλικίες.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας