Το καινούριο κομμάτι των Boys and Noise, το οποίο εμπνεύστηκε από τις προσωπικές ιστορίες των θαυμαστριών του γκρουπ, είναι on air!

Το πιο hot boy band της χώρας, οι Boys And Noise, κλείνουν την αυλαία την φετινής δισκογραφικής season, με ένα καθαρόαιμο pop τραγούδι που σίγουρα θα λατρέψετε!

To νέο τραγούδι κρύβει μέσα του μια ιστορία αγάπης, η οποία ήρθε στην επιφάνεια μέσα από έναν πολύ δημιουργικό και πρωτότυπο διαγωνισμό.
Σε όλη την Αθήνα οι θαυμάστριες του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος μπορούσαν να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες αγάπης. Η δυνατότερη και πιο συγκινητική από αυτές τις ιστορίες έγινε το νέο τραγούδι του πιο δυνατού boy band, σε μουσική και στίχους των Μιχάλη Τσαουσόπουλου, Franc, Ros Loud, Andy Νicolas.

Η τυχερή νικήτρια είχε την ευτυχία να μοιραστεί την χαρά της, επί σκηνής, μαζί με τους Boys And Noise στην επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού!

Το music video εμπνεύστηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος!
Σκηνοθετεί και αποδίδει την καθημερινότητα του hot boy band, στη πιο τρελή περίοδο του χρόνου. Την εποχή των ατελείωτων, μοναδικών συναυλιών ανα την Ελλάδα που απογειώνονται από την αγάπη των θαυμαστριών.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

(Δελτίο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιό σας