Η Beyoncé, ο Justin Bieber και η Selena Gomez είναι στη λίστα, αλλά ποιος είναι στη πρώτη θέση;Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να σας πούμε ότι από τις δέκα πρώτες θέσεις, οι έξι συνδέονται με την ανακοίνωση μιας γέννησης ή μιας εγκυμοσύνης. Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε πως σε όλους αρέσουν τα μωρά, ίσως περισσότερο των διάσημων.

Εντούτοις, υπάρχουν και μερικά post που συμπεριλαμβάνουν έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, τον Cristiano Ronaldo, (ο Messi είναι εξαφανισμένος).

Ας ξεκινήσουμε:

1Kylie Jenner – Η πρώτη φωτογραφία της Stormi

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Με πάνω από 15 εκατομμύρια like την πρώτη ημέρα της δημοσίευσης, η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Kylie Jenner για το κοριτσάκι της Stormi πήρε το στέμμα της πιο αγαπημένης φωτογραφίας του Instagram από τον Cristiano και τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

2Cristiano Ronaldo – Ανακοίνωση της γέννησης του τέταρτου παιδιού του

Σας είπαμε ότι υπήρχαν πολλά post για μωράκια. Ναι, στη δεύτερη θέση είναι ο ποδοσφαιριστής σούπερ σταρ Cristiano Ronaldo, ο γιος του Cristiano Jr και η αγαπημένη του Georgina Rodriguez που καλωσορίζουν το τέταρτο παιδί τους Ronny.

3Beyoncé – Ανακοίνωση της εγκυμοσύνης των δίδυμων

Άλλο ένα post με μωρά. Είπαμε είναι πολλά… Ok, το επόμενο θα είναι διαφορετικό, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την όμορφη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Beyonce το Φεβρουάριο του 2017.

5Kylie Jenner – Ανακοίνωση εγκυμοσύνης / γέννησης

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Πριν η Kylie ανεβάζει τη φωτογραφία με τη κόρης της, έγραψε αυτό το post για τα 103 εκατομμύρια των follower, για να καταλάβουν ακριβώς γιατί κρατούσε την εγκυμοσύνη της μυστική για τόσο πολύ καιρό.

6Beyoncé – Γέννηση των δίδυμων

Είναι απίστευτο, όμως η γέννηση των δίδυμων της Bey δεν ξεπέρασε την ανακοίνωση για της εγκυμοσύνης, ωστόσο η φωτογραφία με τα δίδυμα αγκαλιά έχει 10 εκατομμύρια likes!

7Khloe Kardashian – Ανακοίνωση εγκυμοσύνης

View this post on Instagram

My greatest dream realized! We are having a baby! I had been waiting and wondering but God had a plan all along. He knew what He was doing. I simply had to trust in Him and be patient. I still at times can't believe that our love created life! Tristan, thank you for loving me the way that you do! Thank you for treating me like a Queen! Thank you for making me feel beautiful at all stages! Tristan, most of all, Thank you for making me a MOMMY!!! You have made this experience even more magical than I could have envisioned! I will never forget how wonderful you've been to me during this time! Thank you for making me so happy my love! Thank you to everyone for the love and positive vibes! I know we've been keeping this quiet but we wanted to enjoy this between our family and close friends as long as we could privately. To enjoy our first precious moments just us ❤️ Thank you all for understanding. I am so thankful, excited, nervous, eager, overjoyed and scared all in one! But it's the best bundle of feelings I've ever felt in my life! ❤️❤️❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Μια άλλη Kardashian, ένα άλλο μωρό. Πολύ σύντομα θα μονοπωλούν το top10. Η Khloe και ο άντρας της, Tristan Thompson, μπαίνουν στα post με τα περισσότερα likes όλων των εποχών στο Instagram, με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης τους.

8Selena Gomez – Επίσκεψη στο πατρικό της

Να και κάτι διαφορετικό. Αρκετά με τις εγκυμοσύνες, μωρά και αρρώστιες . Η επίσκεψη της Selena στο σπίτι που μεγάλωσε στις αρχές του 2018 ανέβηκε με μεγάλη ευκολία στα πιο αγαπημένα post όλων των εποχών.

9Justin Bieber – Νέο τατουάζ

View this post on Instagram

Wowzers

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ο Justin Bieber έβγαλε μια topless φωτογραφία τον Ιανουάριο του 2018 και μέσα σε ένα μήνα συγκεντρώσει 8+ εκατομμύρια like. Όπως καταλάβατε οι #Beliebers τη λάτρεψαν!

10Cristiano Ronaldo – Κερδίζει τη 5η χρυσή μπάλα

Ο Cristiano συνεχίζει να μπαίνει σφήνα σε μουσικούς και στα αστέρια της τηλεόρασης! Με τη 5η του χρυσή μπάλα ισοφάρισε τον αντίπαλό του Leo Messi στον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη και η φωτογραφία έφτασε τα 8 εκατομμύρια like!

Αφήστε το σχόλιό σας