Τα νέα του «Breaking Dawn» από τη Comic Con (foto)

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Robert Pattinson, Kristen Stewart , Taylor Lautner
Robert Pattinson, Kristen Stewart , Taylor Lautner @ comic con

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner στη Comic Con αποκάλυψαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την ταινία. Δείτε φωτογραφίες!

Όπως σας είχαμε αναφέρει, το cast του «Breaking Dawn» έδωσε το παρών στη Comic Con 2012 στο Σαν Ντιέγκο για να παρουσιάσει το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του «Λυκόφως»,ή «Χαραυγή – Μέρος 2».

Με την ευκαιρία αυτή, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner και οι συνεργάτες τους αποκάλυψαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την επερχόμενη ταινία.

Είδαμε νέες εικόνες, όπως τη συνάντηση μεταξύ της Bella και του Jacob, για πρώτη φορά αφότου έχει μεταμορφωθεί σε βαμπίρ. Μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή.

Οι ηθοποιοί φυσικά μίλησαν για τους ρόλους τους.Και ανακαλύψαμε ότι η Kristen αισθάνεται γεννημένη να είναι ένα βαμπίρ.Αμέσως μόλις διάβασε στο βιβλίο για τη μεταμόρφωσή της, συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν ο ρόλος που πάντα ήθελε να παίξει.

Όχι μόνο βαμπίρ αντίθετα για τον Robert Pattinson. Με την ευκαιρία της εμφάνισης του στη φετινή Comic Con,ο RPattz δήλωσε ότι είναι ένας μεγάλος fan του Superman.Και ομολόγησε ότι αν παίξει ποτέ έναν από τους εχθρούς του ανθρώπου από ατσάλι, θα ήθελε να κάνει το κακό Zod.

Δείτε φωτογραφίες από το event στη Comic Conμε το cast της ταινίας ‘Breakind Daw’!

Αφήστε το σχόλιό σας