Από τον Αναστάσιο Μουμτζή

Ο Stefano Pilati μετα το τελευταίο show του τον Μαρτιο και την επιτυχημένη συνεργασία με τον οικο YSL για χρόνια έχει πλέον μια νέα δραστηριότητα.
Ο Stefano αναλαμβάνει ως επικεφαλής σχεδιαστικού του αντρικου label Ermenegildo Zegna και ταυτόχρονα ως διευθυντής δημιουργικού της αδελφής εταιρίας του οίκου, με γυναικεία ρούχα, «Agnona»!

Οπότε τι ακριβώς θα κανει ο Stefano στον οίκο; Θα σχεδιάζει την αντρική σειρά του οίκου, θα ειναι υπεύθυνος του show, θα σχεδιάζει την couture σειρά και φυσικα θα προσπαθήσει να αναδείξει το label «Agnona«!

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε τον Stefano στον όμιλο μας αφου φερνει μαζί του το υπέροχο ταλέντο του, την ανυπολόγιστη εμπειρία του και τον τεράστιο ενθουσιασμό του» είπε ο Gildo Zegna διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Zegna στο WWD. Έχουμε φιλοδοξα πλάνα για την Agnona και πραγματικά πιστεύουμε ότι κάτω απο την σχεδιαστική επίβλεψή του, θα καταφέρουμε να εξελιξουμε αυτο το μικρό κόσμημα σε ένα παγκόσμιο brand.
Ο Pilati ξεκινάει επίσημα την 1η Ιανουαρίου 2013, οπότε μέχρι τότε έχει το διάστημα να προσαρμοστεί στον οίκο και στην Ιταλία και να ξεκινήσει να σχεδιάζει. Το πρώτο show του θα ειναι το Ιούνιο του 2013 για τον Zegna και περίπου εκείνο το διάστημα θα δούμε και την πρώτη cruise collection για την Agnona.

Προσωπικά πιστεύω ότι απο όλη αυτή τη συνεργασία καλό θα είναι να έχουμε στο μυαλό μας το label «Agnona» γιατί θα μας απασχολήσει αρκετά τον επόμενο χρόνο!

Αφήστε το σχόλιό σας