Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ένα από «Τα Καλά Παιδιά» και έχει νέο τραγούδι.

Με μία ατμοσφαιρική μπαλάντα που θα μας ταξιδέψει και θα μας συγκινήσει, έρχεται ο Αναστάσιος Ράμμος.

Είναι νέος, εκκεντρικός και πολυτάλαντος και πρόσφατα τα έκανε όλα «Άνω Κάτω» όχι μόνο με τις εμφανίσεις και τις ερμηνείες του, αλλά υπογράφοντας μουσική και στίχους σε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε. Η πορεία του μέχρι σήμερα καταδεικνύει ότι σύντομα θα κατακτήσει την κορυφή.

Η δημιουργία του «Αν Με Δεις Να Κλαίω» σε ντουέτο με την εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα singles της χρονιάς που μας πέρασε με το δυναμικό video clip να ξεπερνάει συνολικά τα 23 εκατομμύρια προβολών.

Εκτός από τη γοητεία και την αυθεντικότητά του, ένα από τα ταλέντα του είναι να δημιουργεί τραγούδια που τα ερμηνεύουν μεγάλοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος ερμήνευσε δύο τραγούδια του νέου τραγουδοποιού εκ των οποίων το ένα αποφάσισε να γίνει και ο τίτλος του δίσκου του «Σε Μονοπάτια Ξένα».

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι πολυδιάστατος καλλιτέχνης, performer, τραγουδοποιός που δε χάνει την ενέργεια και την αισιοδοξία του και έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει παρουσιάσει η Panik Records τα τελευταία χρόνια. Το 2018 μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και συνεργασίες που θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό.

Η αρχή γίνεται με το super track «Τα Καλά Παιδιά», μία ατμοσφαιρική μπαλάντα που με την ερμηνεία του Αναστάσιου Ράμμου θα μας ταξιδέψει και θα μας συγκινήσει, σε μουσική και στίχους από τους Arcade (Παύλος Μανώλης, Diveno, Αναστάσιος Ράμμος, Gabriel Russel).

Το εντυπωσιακό concept του video clip προσφέρει μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Μιχελόπουλου πολλές ανατροπές και το σενάριο αναδεικνύεται μέσα από την εκρηκτική ερμηνεία του ταλαντούχου Αναστάσιου Ράμμου.

Έχοντας αναδειχθεί σε νικητή του διαγωνισμού Jumping Fish, το 2017, ο Αναστάσιος Ράμμος μας έδωσε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στα πιο επιτυχημένα musicals της σεζόν, «Hair The Musical» και «Grease» και φυσικά στο πλευρό της Άννας Βίσση στο «Hotel Ermou»!

Έλενα Παπαρίζου και Αναστάσιος Ράμμος
στο video clip του «Αν Με Δεις Να Κλαίω»

Έλενα Παπαρίζου - Αναστάσιος Ράμμος - Αν Με Δεις Να Κλαίω (video clip backstage) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας