Έξαλλος με την επιτροπή των Grammys φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ μάθε όλες τις λεπτομέρειες.

Έξαλλος με την recording academy είναι ο Μπαράκ Ομπάμα σύμφωνα με πληροφορίες από την Αμερική. Οι πηγές αποκαλύπτουν πως ο πρόεδρος εδώ και καιρό άκουγε Grammys και άλλαζε χρώμα και εχτές ξεπέρασε τα όρια. Η αιτία; Μα φυσικά η απόρριψη του αιτήματος του προέδρου να συμπεριλάβουν «Τα Καγκέλια» ή Καγγέλια στα Grammys. Αλλά ας στα πάρουμε από την αρχή.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στο πρόεδρο η αρχή του κακού είναι ένας Έλληνας. Όλα ξεκίνησαν ένα πρωί όταν ο πρόεδρος περίεργος των ρώτησε τι ακούει και σιγοτραγουδάει στο ipod του. Ο συμπατριώτης μας τον ενημέρωσε πως ακούει ένα παραδοσιακό τραγούδι (country/flok music όπως λέει στο πρωτότυπο η πηγή). Αυτό κίνησε το ενδιαφέρον του Ομπάμα που του ζήτησε να του δώσει τ’ ακουστικά να ακούσει το τραγούδι γιατί ακούγοντας (country σκέφτηκε την Taylor Swift που λατρεύει.

Το κακό δεν άργησε να συμβεί. Τα Καγκέλια κόλλησαν σαν βδέλλα στο μυαλό του Αμερικανού Προέδρου, που ενθουσιασμένος ζήτησε από τον Έλληνα συνεργάτη του να του το περάσει στο iphone, ipad και ipod του για να το ακούει όποτε του κάνει κέφι. Ο συμπατριώτης μας (το όνομα δεν αναφέρεται για ευνόητους λόγους) πέρασε το τραγούδι όπως του ζητήθηκε και μάλιστα πήγε ένα βήμα παραπέρα αφού δρώντας αυτοβούλως έστειλε στο inbox του προέδρου και τα link του τραγουδιού στο youtube σε διάφορες version και φυσικά μερικά χαρακτηριστικά video.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος από τότε ακούει το τραγούδι στο repeat. Του έχει γίνει εμμονή σε τέτοιο βαθμό που φαίνεται πως ζήτησε από την recording academy με επιστολή του να συμπεριλάβουν το τραγούδι στη κατηγορία Record Of The Year. Η προβοκατόρικη όμως και μασονική recording academy αδιαφόρησε για το έτοιμα του προέδρου με την κόντρα να ξεσπά…

Το τραγούδι έγινε μάλιστα η αιτία ο Ομπάμα να βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του Μισέλ η οποία έχει ζητήσει διαζύγιο. Οι φήμες λέει πως δεν αντέχει να ακούει άλλο το «Τα Καγκέλια», που παίζει στο repeat στα ηχεία του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με μια έγκριτη πηγή, η Μισέλ παρακάλεσε τον Μπαράκ να επιστρέψει στις ρίζες του. «Να αφήσει τα ξενόφερτα «Καγκέλια» και να γυρίσει στον Jay το Dre και τον 50, όπως παλιά και να κάνει όπως αυτή που ακούει Bey, Taylor και Katy» . Αλλά μάταιος κόπος. Ο πρόεδρος μόλις τελειώνει τις συναντήσεις του βάζει και ακούει τα «Καγκέλια» και όχι μόνο αυτό το προτείνει και στους συνεργάτες και εταίρους του. Μάλιστα όταν μιλάει με Ελλάδα, με τον Αντώνη, τον Αλέξη ή τον Βαγγέλη πάντα τους λέει πως πρέπει να νιώθουν περήφανοι για το τραγούδι και πως θα πιέσει να βγει η χώρα από τη κρίση.

Η αγανάκτηση του  Ομπάμα για το «κόψιμο» του παραδοσιακού μας τραγουδιού από τα Grammys έφτασε στη κορύφωση του εχτές όταν είδε τους Daft Punk και το «Get Lucky» να κερδίζουν στην σχετική κατηγορία. Έξω φρενών ο πρώτος άνδρας των ΗΠΑ έσπασε την 80 ιντσών 3D τηλεόραση που έβλεπε τα Grammys και κλείστηκε στο ησυχαστήριο του οπού ακόμα δεν έχει βγει.

Η κατάσταση του φαίνεται πως είναι σοβαρή και υπάρχουν σκέψεις να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης, αφού η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη για όλους στο Λευκό Οίκο.

Αφήστε το σχόλιό σας