Ο Δημήτρης Σαμόλης τραγουδά στο Gazarte.

O νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου υποδέχονται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές εκπλήξεις της χρονιάς: ο Δημήτρης Σαμόλης, έχοντας στις αποσκευές του το θρίαμβο του παρθενικού του άλμπουμ POPETRY που καταγοήτευσε κοινό και κριτική, και τη μεγάλη του ραδιοφωνική επιτυχία Fortune Cookie, έρχεται να σαρώσει σαν καλός άνεμος την Ταράτσα μας, με συντροφιά του το εξαμελές του συγκρότημα.

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε πρώτα ως ηθοποιό. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, γρήγορα άρχισε να κερδίζει ρόλους και αναγνωρισιμότητα. Ήδη είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Νομική, μια σχολή που από παλιά χάριζε πανεπιστημιακή σκέψη στους καλλιτέχνες και λογοτέχνες της χώρας μας. Και τότε το POPETRY έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία: η πρωτοτυπία, οι ρυθμοί κι η μελωδικότητά του έκαναν τους ακροατές να καλωσορίσουν με ενθουσιασμό το νέο αστέρι της αγγλόφωνης σκηνής της Αθήνας. Η συμμετοχή του στα Nouvelle Vague Days του Pepper radio επιβεβαίωσε τη δημοφιλία του.

Καθώς λοιπόν όλοι προσπαθούμε να συνηθίσουμε την ιδέα του τέλους των διακοπών, ο Δημήτρης Σαμόλης έρχεται στα Gazarte Taratsa Live Sessions ως το ιδανικό αντίδοτο στη μελαγχολία του Σεπτέμβρη. Απολαμβάνοντας τη φημισμένη θέα της Ταράτσας μας με ένα απολαυστικό κοκτέηλ στο χέρι, αφήστε το Δημήτρη να σας χαρίσει μια παράταση καλοκαιριού…

Πλήκτρα-ενορχηστρώσεις : Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Βιολοντσέλο : Άρης Ζέρβας
Τύμπανα : Δημήτρης Μποσινάκος
Βιολί : Κωστής Καριτζής
Βιολοντσέλο : Ηλιάνα Κορέτση
Κοντραμπάσο : Νίκος Βλάχος

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 6€

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό.

(Δελτίο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιό σας