Δείτε την επική φωτογραφία, Τα Φιλαράκια είναι μαζί με τους αστέρες του The Big Bang Theory που ανέβασε η Kaley Cuoco στο Instagram

Είχε ανακοινωθεί, και έτσι και έγινε: Τα Φιλαράκια ξανάσμιξαν. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer ήταν όλοι μαζί να γιορτάσουν το χιλιοστό επεισόδιο που σκηνοθέτησε για την τηλεόραση ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς James Burrows. Αλλά έχουμε και συνέχεια, επειδή το cast του The Big Bang Theory ήταν παρών όταν γραφόταν το ειδικό αφιέρωμα για τον σκηνοθέτη. Αυτή είναι η φωτογραφία με το cast των δύο κωμικών σειρών μαζί να χαμογελά!

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram της Kaley Cuoco με το μήνυμα: «FRIENDS #MEETS BBT«.

Πως είπατε; Λείπει ο Matthew Perry; Έχετε δίκιο αλλά η απουσία του είχε ήδη ανακοινωθεί αφού ο Chandler, είναι στο Λονδίνο για πρόβες του νέου του θεατρικού «The End of Longing«.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η επανένωση όλων των Friends δεν είναι δυνατή. Αυτά είναι τα λόγια του σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Νομίζω ότι οι ηθοποιοί θα είναι εκεί νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, κάτι σαν ένα σπέσιαλ επεισόδιο στη τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι θα είναι μια ταινία…»

Ότι και αν είναι, ανυπομονούμε!

Αφήστε το σχόλιό σας