«Τα Εισιτήρια» για το νέο δίσκο της δίνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συστήνει ακόμα ένα τραγούδι από τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Το «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» είναι ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος, αλλά όπως λέει και η ίδια  η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διαφορετικά πολυσυλλεκτικός.

Μετά τη συνεργασία με ένα συνθέτη και μία στιχουργό στο προηγούμενο άλμπουμ της είχε την ανάγκη, όχι απλά να ακούσει και να διαλέξει τραγούδια, αλλά να μπει στη δημιουργική – καλλιτεχνική διαδικασία μαζί με τους δημιουργούς. Τα τραγούδια να προκύψουν από τη σχέση τους και όχι μόνο για τη φωνή της.

Τα τραγούδια έκαναν αυτήν τη διαδρομή και έρχονται να κάνουν και άλλες αμέτρητες διαδρομές παρέα με τον καθένα μας, στα ακουστικά στο μετρό ή στα ηχεία του αυτοκινήτου σε διαδρομές με ανοιχτά καλοκαιρινά παράθυρα, στην ησυχία του καναπέ μας και στις χαρές της παρέας.

Ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ξεκίνησε να ενορχηστρώνει το δίσκο όσο βρισκόταν στην Αθήνα, αλλά όπως συμβαίνει και με τους έρωτες, έτσι και με αυτόν το δίσκο, συνέβησαν και απρόοπτα. Ο δίσκος συνεχίστηκε μεν, αλλά με τον Ευριπίδη να βρίσκεται στο Βερολίνο και τα τραγούδια να κάνουν την πορεία αυτή, Αθήνα – Βερολίνο.

«Τα Εισιτήρια» είναι το επόμενο τραγούδι που γνωρίζουμε μέσα από το CD «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες».

Τη μουσική υπογράφει ο ταλαντούχος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Σταύρος Σιόλας και τους στίχους δίνει η μοναδική Sunny Μπαλτζή, η οποία υπέγραψε τον άκρως επιτυχημένο προπομπό του δίσκου, τα υπέροχα «Δεύτερα Κλειδιά».

Το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

«Το πρώτο τραγούδι που ήμουν σίγουρη πώς θα είναι στο δίσκο μου είναι “Τα Εισιτήρια”», αποκαλύπτει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Ένα τραγούδι που ήρθε στα χέρια μου πολύ νωρίς και παρότι ηχογραφήθηκε αργότερα, ήμουν σίγουρη ότι θα μπει στο δίσκο “Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες”», προσθέτει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας