Η SZA υποστηρίζει ότι έχασε οριστικά τη φωνή της

-

Μόνιμη βλάβη φαίνεται ότι έχουν υποστεί οι φωνητικές χορδές της SZA, η οποία είναι απαρηγόρητη.

Η SZA ισχυρίζεται ότι οι φωνητικές χορδές έχουν καταστραφεί οριστικά.

Η 27χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ήταν συντετριμμένη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, όταν ανακοινώθηκε ότι έμεινε εκτός της περιοδείας «Championship Tour» όπου θα συμμετείχε, εξαιτίας ενός τραυματισμού στις φωνητικές χορδές της.

Οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί ειδάλλως θα αντιμετώπιζε τον κίνδυνο της μακροχρόνιας βλάβης.

Τελικά, ο τραυματισμός αποδείχθηκε χειρότερος από την αρχική εκτίμηση, κρίνοντας από τα μηνύματα που ανάρτησε η SZA στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Solána Imani Rowe, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, Έγραψε ότι οι προτεραιότητές της έχουν μπερδευτεί και ότι η φωνή της έχει καταστραφεί.

Τα μηνύματα που δημοσίευσε διαγράφηκαν στη συνέχεια. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «απόψε ήταν η δοκιμή», «θέλω μόνο να μείνω μόνη» και «χρειάζομαι χώρο, αντίο».

Η SZA βρίσκεται προφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως υποστηρίζει, έχασε τη φωνή της μετά την εμφάνισή της στο φετινό φεστιβάλ του «Coachella», τον προηγούμενο Απρίλιο. «Εμφανίστηκε κάθε τεχνικό πρόβλημα που θα μπορούσε να υπάρξει», είχε πει. «Κάθε  “φίλος” που φώναξα να βγει στη σκηνή μαζί μου, με εγκατέλειψε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι έγιναν όλα στη μεγαλύτερη εμφάνισή μου μέχρι σήμερα.»

Το Μάρτιο, η SZA είχε δηλώσει ότι ηχογραφούσε το «καλύτερο άλμπουμ» της καριέρας της, επειδή θα ήταν το τελευταίο της από τη στιγμή που έχει πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές της.

«Ο κόσμος μου έγινε τόσο γρήγορα πολύ μικρότερος. Έχω τόσα πολλά να γράψω. Νιώθω σαν να είμαι σε κλουβί. Δημιουργώ το καλύτερο άλμπουμ της ζωής μου και το ξέρω επειδή πρόκειται να είναι το τελευταίο μου.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας