Στα ανέμελα εφηβικά χρόνια γυρίζει η SZA.

Η SZA επιστρέφει στην εφηβική ηλικία της μέσα από το video clip για το «Broken Clocks», ένα από τα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ της, «Ctrl», που απέσπασε άριστες κριτικές.

Σε σκηνοθεσία της ίδιας και του Dave Free, το μουσικό βίντεο πραγματοποιεί μία αναδρομή στη νεαρότερη ηλικία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και στο σημερινό εαυτό της, όπου έχει συμπληρώσει 27 χρόνια ζωής.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, είναι μαζί τους φίλους της στην πλασματική κατασκήνωση «Ctrl» και έρχονται αντιμέτωποι με τα άτομα της αντίπαλης κατασκήνωσης «Vanderwoffenberg», συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες και αθλήματα στη φύση. Το βράδυ κάθονται όλοι γύρω από τη φωτιά και ψήνουν marshmallows, σε εικόνες που φέρνουν νοσταλγία.

Στη συνέχεια το video clip επιστρέφει στο σήμερα, με τη SZA να εμφανίζεται σε ένα strip club.

Το «Broken Clocks» είναι το πέμπτο τραγούδι του «Ctrl» που αποκτά εικόνα μετά το «The Weekend» σε σκηνοθεσία της Solange Knowles, το «Supermodel», το «Drew Barrymore» και το «Love Galore».

Χάρη στο πλατινένιο «Ctrl», η SZA προτάθηκε για πέντε βραβεία Grammy φέτος, σε κατηγορίες όπως ο «Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης», το «Καλύτερο R&B Τραγούδι» και το «Καλύτερο Σύγχρονο Urban Άλμπουμ». Τώρα ετοιμάζει την deluxe έκδοση του παρθενικού δίσκου της, η οποία θα περιέχει έξι νέα τραγούδια.

Πριν λίγο καιρό, η SZA συνεργάστηκε με τον μέντορά της, τον Kendrick Lamar, στο «All The Stars» για το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Black Panther».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας