Η συνεργασία του Zedd με τον Shawn Mendes είναι 100% σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί.

Ο Zedd είχε επιβεβαιώσει στα τέλη του προηγούμενου Μαΐου ότι πρόκειται να συναντήσει δισκογραφικά τον Shawn Mendes, όμως από τότε δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο για τη συνεργασία τους.

Αυτές τις ημέρες, ο 28χρονος DJ και μουσικός παραγωγός κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Happy Now», στο οποίο δίνει τη φωνή της η 26χρονη Αμερικανίδα Elley Duhé.

Στον αντίποδα, το τραγούδι του με τον Καναδό αστέρα της pop είναι ακόμα στο αρχικό στάδιο παραγωγής.

Ο Zedd αναφέρει ότι έχει ανταλλάξει ιδέες μέσω τηλεφώνου με τον Shawn Mendes και ότι έχουν ένα εξαιρετικά καλό τραγούδι, το οποίο ξεκίνησε με μελωδία του 19χρονου τραγουδιστή και τραγουδοποιού, αλλά τονίζει ότι βρίσκεται «εκατό τοις εκατό» καθ’ οδόν.

Μιλώντας στον Roman Kemp του βρετανικού ραδιοφωνικού σταθμού «Capital FM», ο Zedd σχολίασε: «Θα υπάρξει ένα τραγούδι (με τον Mendes). Έχουμε ένα τραγούδι που θέλουμε να το δουλέψουμε πάνω σε αυτό που ξεκίνησε ο Shawn.»

Ο καρπός της συνεργασίας τους δε θα μοιάζει με κανένα από τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, καθώς ο Zedd υπογραμμίζει ότι η έκπληξη που ετοιμάζουν, τους έστειλε σε ένα σημείο που δεν είχαν δει ποτέ πριν τους εαυτούς τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Shawn Mendes έχει αφήσει το κοινό του να περιμένει αγωνιωδώς μία ακόμα πολυαναμενόμενη δισκογραφική συνύπαρξη, αυτή τη φορά με τον Niall Horan.

Το πρώην μέλος των One Direction έχει δηλώσει ότι «οι fans θα το αγαπήσουν», ενώ ο Mendes έχει εξηγήσει ότι θα ολοκληρώσουν το τραγούδι όταν βρουν το χρόνο να το κάνουν.

 

Αφήστε το σχόλιό σας