Ο Πέτρος Ιακωβίδης εδώ και τρία χρόνια έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη μουσική σκηνή της Ελλάδας κι όχι άδικα!

Δεν είχε τύχει να τον γνωρίσω έως τώρα, μέχρι τη στιγμή που πήγα στο καμαρίνι του στο Fantasia, μιας κι είχαμε κανονίσει να γίνει συνέντευξη!

Στην αρχή δεν ήξερα τι άνθρωπος είναι, οπότε πήγα χαλαρή για να εκμαιεύσω ωραίες απαντήσεις μιας κι ο Πέτρος Ιακωβίδης δουλεύει πολλά χρόνια και ξέρει τι ακριβώς γίνεται στο χώρο εργασίας του, τη μουσική βιομηχανία.

Αν σας πω ότι δεν χρειάστηκε να κοιτάω και τις ερωτήσεις που είχα;

Ο Πέτρος ήταν ομιλητικός, με κοιτούσε στα μάτια και σε κάθε απάντησή του, ήταν ειλικρινής. Αν μπορείς να καταλάβεις κάτι για τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων από την πρώτη στιγμή, αυτά τα καταλαβαίνεις στον Πέτρο. Είναι αυτός που είναι και γι’αυτό έχει έρθει τόσο κοντά με το κοινό, το οποίο τον έχει αγαπήσει πολύ, έχει καταφέρει να φτάσει τα τραγούδια του ψηλά και να τα αγκαλιάσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα…

Καθίσαμε ένα μισαρώρακι, τα είπαμε και νομίζω το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, σε μία συνέντευξη για να τον γνωρίσουμε -λίγο- καλύτερα.

Φύγαμε…

Συνέντευξη | Ηρώ Τζημίκα

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Hit Channel

Πέτρο! Πώς είσαι; Θέλω να ξεκινήσουμε πολύ «χαλαρά» αυτή την κουβέντα και να μου πεις πώς περνάς αυτό το διάστημα…

Είμαι πάρα πολύ καλά και περνάω πολύ όμορφα. Βρίσκομαι στο Fantasia όπου εμφανίζομαι στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου. Παράλληλα συνεχίζω και το tour μου σε όλη την Ελλάδα και άμεσα θα ακολουθήσει και η καλοκαιρινή μου περιοδεία! Εννοείται όμως ότι το στούντιο δεν σταματάει ποτέ, καθώς ετοιμάζω το επόμενο τραγούδι μου και τον επόμενο ολοκληρωμένο μου δίσκο. Μια γεμάτη περίοδος!

Πλησιάζει καλοκαίρι όπως είπαμε. Υπάρχει κάποιο καλοκαίρι που θυμάσαι περισσότερο και σου έχει χαραχθεί στη μνήμη;

Επειδή δούλευα από μικρός – από τα 13 μου συγκεκριμένα – δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποιο καλοκαίρι που να θυμάμαι πιο έντονα. Τα καλύτερα μου όμως ήταν όταν πηγαίναμε οικογενειακώς στους παππούδες μας στο χωριό, στην Καλυψώ Καβάλας, με τους οποίους είχα και μεγάλο δέσιμο! Πρόκειται για ένα πολύ παραδοσιακό χωριό με θάλασσα. Θυμάμαι να παίζουμε ποδόσφαιρο με τα παιδιά και να είμαστε όλη μέρα στην παραλία.

Είσαι δηλαδή παιδί που έχει ζήσει την αλάνα;

Ναι, ξεκάθαρα! Πριν ξεκινήσω να τραγουδάω ήμουν όλη μέρα έξω. Έπαιζα ασταμάτητα ποδόσφαιρο.

Περνάμε όμως και στα πράγματα του τώρα και επανέρχομαι στο Fantasia. Πες μου λίγο πώς προέκυψε όλο αυτό μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου;

Έγινε μία πρόταση από τον κ. Κώστα Μπερτάκη όσον αφορά τη συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και φυσικά είπα αμέσως το ναι! Πολλή μεγάλη χαρά και τιμή αλλά παράλληλα και πολύ μεγάλο το άγχος, γιατί από τη στιγμή που σε εμπιστεύονται, πρέπει να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους. Δεν σου κρύβω πως μέχρι την πρεμιέρα ήμουν πολύ αγχωμένος αλλά η Νατάσα είναι πολύ ευγενική, δοτική και σωστή συνεργάτιδα! Ακόμη και στο στούντιο όταν βρεθήκαμε για το καινούργιο τραγούδι που της έγραψα αλλά και στο μαγαζί για τις πρόβες, κάναμε τόση πλάκα που πραγματικά ηρέμησα και το άγχος εξαφανίστηκε! Ένιωσα οικεία  και νομίζω πως όταν ανεβαίνουμε οι δύο μας στη σκηνή τη στιγμή των ντουέτων φαίνεται πόσο καλά περνάμε. Υπάρχει καλή χημεία.

Πώς βλέπεις τα πράγματα στη νυχτερινή Αθήνα; Γιατί δουλεύεις κι εσύ αρκετό καιρό κι έχεις δει τι συμβαίνει.

Υπάρχει ανταγωνιστικότητα και είναι και η «νύχτα» δύσκολη, όπως άλλωστε όλες οι δουλειές γενικότερα μέρας ή νύχτας. Απλά οι δουλειές που έχουν να κάνουν με αυτό τον χώρο έχουν ένα βαθμό δυσκολίας παραπάνω. Ποτέ όμως εγώ δεν πίστεψα ότι πρέπει να ανταγωνιστώ κάποιον. Πάντα πίστευα ότι η δουλειά πρέπει να γίνεται σωστά και να προσπαθείς να ξεπερνάς μόνο τον εαυτό σου. Αυτό είναι που σε κάνει καλύτερο και ίσως στην πορεία να σε τοποθετήσει πιο «πάνω» από κάποιον που μπορεί να μη δουλεύει τόσο όσο εσύ. Γενικότερα ποτέ δεν μου άρεσε ο ανταγωνισμός.  Όλα ξεπερνιούνται με δουλειά, γιατί ο κόσμος είναι απαιτητικός, θέλει να ακούει και να βλέπει συνέχεια πράγματα από εσένα και καλά κάνει.

Μου έδωσες δύο «πάσες». Πρώτη. Τι θα άλλαζες εσύ ώστε να πάνε τα πράγματα λίγο καλύτερα στο χώρο;

Σίγουρα παίζει ρόλο η οικονομική κατάσταση της χώρας. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, θα ήταν οι ευκαιρίες για περισσότερη δουλειά. Υπάρχουν εκεί έξω πολλοί καλλιτέχνες που δίνουν τον καλύτερο τους  εαυτό, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα για να τους ακούσει. Μακάρι να είχαν όλοι την οικονομική δυνατότητα ώστε να στηρίζαμε ο ένας τον άλλον και να μην υπήρχε πρόβλημα. Γιατί και το να διασκεδάζεις είναι πολύ σημαντικό και σε κάνει να ξεχνιέσαι για λίγο από τα προβλήματα σου.

Δεύτερη «πάσα» Είπες ότι ο κόσμος είναι αρκετά απαιτητικός και είναι αλήθεια. Πώς γίνεται, λοιπόν, ως Πέτρος να μπεις στο στούντιο και να βρεις αυτό που χρειάζεται για να ξεπεράσεις την προηγούμενη μεγάλη επιτυχία σου;

Δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή σίγουρα, όμως παίζει ρόλο το γεγονός ότι γράφω τα δικά μου τραγούδια και- δόξα τω θεό – επειδή έχω και πολλά τραγούδια στην άκρη, έχω την επιλογή να διαλέξω. Έχω μία ομάδα ανθρώπων που συνεργαζόμαστε και μου λέει την  γνώμη της, έχω την δισκογραφική μου εταιρεία, έχω τον παραγωγό μου… Στο τέλος λοιπόν βάζεις κάτω τα δεδομένα και επιλέγεις με βάση αυτό που ταιριάζει τη δεδομένη στιγμή και φυσικά πάντα το πιο «καλό» ξεχωρίζει.

Τώρα θέλω να το πάμε κάπως αλλιώς. Θα πιάσουμε τους τίτλους των τραγουδιών σου και από εκεί θα βγάλουμε ερωτήσεις. «Ο έρωτας μου γίνε» Πόσο χρονών ερωτεύτηκες πρώτη φορά;

Ο πρώτος μου έρωτας ήταν στο νηπιαγωγείο (γέλια)! Αν και τώρα μικρός είμαι, 30 χρονών, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα ακόμη και ότι έχω γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι γι’ αυτόν το λόγο.

Τι παρατηρείς γενικά στις γυναίκες που θα πεις “οκ, ας δώσω μια ευκαιρία” από τη στιγμή που σου αρέσει εννοείται.

Μου αρέσουν οι καλοί άνθρωποι γενικότερα. Είτε είναι η κοπέλα μου, είτε είναι απλά φίλη. Θέλω να καταλαβαίνουν τον Πέτρο, να τον σέβονται  και να καταλαβαίνουν τη δουλειά που κάνω. Γιατί υπάρχει άγχος, πίεση. Αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα και να χαμογελάνε πάρα πολύ. Να μου βγάζoυν μία θετικότητα. Ας πούμε εσύ τώρα που χαμογελάς και έχεις θετική ενέργεια, είσαι καλός άνθρωπος!

Ω! Σ’ευχαριστώ πολύ. (γέλια) Συνεχίζω όμως και πιάνω το «Βάλε»… 

Αν ρωτάς, δεν υπήρξα ποτέ μπάρμαν για να βάζω ποτά (γέλια)!

Όχι, όχι! (γέλια) Με πρόλαβες… Θέλω να μου πεις αν για κάποια «καψούρα» έχει τύχει να πιες πολύ ή να χάσεις τον έλεγχο.

Δεν μου αρέσει καθόλου το αλκοόλ, οπότε καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν έχει τύχει να φτάσω σε τέτοιο σημείο. Προσέχω πολύ τον εαυτό μου και δεν θα ήθελα ποτέ να τον δω σε τέτοια κατάσταση. Πραγματικά απεχθάνομαι  το πολύ ποτό.

Περνάω στην «Αγκαλιά». Είσαι αγκαλίτσας; (γέλια)

Μου αρέσει πολύ η αγκαλιά των ανθρώπων γενικότερα γιατί μεταφέρει όμορφα συναισθήματα. Ειδικά αν έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια με πολύ ζεστό και καλό κλίμα. Εγώ από την οικογένεια μου, το είχα πολύ αυτό. Είναι μία πολύ όμορφη εκδήλωση αγάπης.

«Κοριτσάκι μου». Νομίζω ότι η ιστορία από το συγκεκριμένο τραγούδι, αναφέρεται στην αδερφή σου.

Όντως έτσι είναι. Καθώς μιλούσαμε την ρωτάω «Μορφούλα, ποια είναι η λέξη που σου αρέσει περισσότερο να ακούς από εμένα ή από το αγόρι σου;» Και επί τόπου μου λέει «η λέξη που μου αρέσει είναι όταν με λες κοριτσάκι μου». Και σκέφτηκα αμέσως, μία τόσο ωραία και ρομαντική λέξη τι μπορεί να προκαλέσει. Κι έτσι το εμπνεύστηκα. Γενικά έτσι έρχεται  η έμπνευση στα τραγούδια μου!

Περνάω στο «Κάτσε καλά». Θα το πάρω από την πιο «σκληρή» πλευρά και θα σε ρωτήσω αν είσαι σοβαρός…

Στη δουλειά μου είμαι πολύ σοβαρός, τυπικός και τελειομανής ενώ στη ζωή μου είμαι πιο χαλαρός. Καμιά φορά και οι καταστάσεις που ζούμε μας κάνουν λίγο πιο «αυστηρούς».

«Ακροβάτης» Παίρνεις ρίσκα;

Τον Ακροβάτη πάντως τον έχω κάνει, μιας και λέγαμε πριν ότι δεν έχω δουλέψει ως μπάρμαν (γέλια) . Για να σου απαντήσω όμως σε αυτό που ρωτάς, στη ζωή μου τρεις φορές έχω πάρει ρίσκα για κάποια θέματα και τις τρεις βγήκαν σε καλό.

Ακολουθείς το ένστικτο σου;

Ναι! Θα σου μιλήσω για ένα ρίσκο που είχα πάρει με ένα τραγούδι μου. Ενώ κάποιοι συνεργάτες μου επέμεναν να κυκλοφορήσω κάποιο άλλο εγώ λοιπόν πήρα το ρίσκο, άκουσα το ένστικτο μου και είπα θα κυκλοφορήσουμε αυτό που νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί είχα αυτή τη διαίσθηση. Ήμουν πάρα πολύ σίγουρος και τελικά αυτό το τραγούδι έγινε επιτυχία.

Γενικά σκέφτεσαι τα πράγματα πολλές φορές στη ζωή σου ή είσαι πάμε κι όπου μας βγάλει;

Δεν το σκέφτομαι καθόλου σε ότι έχει να κάνει με ρούχα, αντικείμενα, γενικά υλικά πράγματα. Ή ας πούμε καταστάσεις με φίλους, όπως για παράδειγμα που να πάμε βόλτα, για ποδόσφαιρο. Αλλά ότι έχει να κάνει με τη δουλειά, πρέπει να είμαι πολύ σίγουρος και να το μελετήσω σωστά.

Αποτυπώματα. Σε έχει στιγματίσει κανείς πολύ;

Δεν με έχει στιγματίσει κάποιος ιδιαίτερα ως σήμερα όμως μεγάλη αγάπη είχα για τις δύο γιαγιάδες μου, τις οποίες και έχω χάσει.  Θυμάμαι ότι πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι «Ο έρωτάς μου γίνει» 6 με 7 μήνες πριν η μία γιαγιά μου,μου έλεγε πόσο πολύ χαίρεται που μεγαλώνω, που κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει και που έφτασα σε ένα καλό σημείο και ότι κάποια στιγμή επιθυμεί να με δει και στην τηλεόραση. Πράγμα που δεν πρόλαβε να κάνει και αυτό μου έχει μείνει γιατί «έφυγε» πριν γίνει επιτυχία το πρώτο μου τραγούδι. Οπότε πάντα το θυμάμαι αυτό και συγκινούμαι. Έλεγε χαρακτηριστικά: “Θα κάθομαι στον καναπέ, εδώ στο χωριό και θα σε καμαρώνω από την τηλεόραση”.

«Γέλα μου». Πολύ ανεβαστικό τραγούδι. Πόσο σημαντικό είναι το γέλιο στη ζωή;

Πραγματικά σου μιλάω,  μπορώ να χαμογελάω όλη τη μέρα (γέλια)! Επειδή τα προβλήματα μας κατακλύζουν καθημερινά, θεωρώ πως όταν γελάς και το βλέπεις με την ευχάριστη πλευρά, σίγουρα θα το λύσεις και πιο εύκολα, γιατί στην τελική, μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο το  πρόβλημα αλλά να είναι απλά ένας προβληματισμός. Επίσης έχω παρατηρήσει σε εμένα, ότι όταν δεν είμαι καλά και μιλήσω με δικούς μου ανθρώπους και μου χαμογελάσουν, φτιάχνει αμέσως η μέρα μου. Σαν να μην υπάρχει τίποτα. Το χαμόγελο σε «ξεμπερδεύει».

Μιας και μου μιλάς για τους ανθρώπους σου. Πιστεύεις στους ανθρώπους;

Πιστεύω πολύ στους ανθρώπους ακόμη και αν κάποια φορά κάνουν λάθη και σε πληγώνουν. Είναι καλό να μπορείς να συγχωρείς αρκεί να μην  ξεπερνάει τα όρια κάποιος και να σε σέβεται. Όπως όταν είσαι μικρός και κάνεις κάποιο λάθος και πας στο μπαμπά σου και του λες: “Μπαμπά, συγγνώμη” και εκείνη τη στιγμή σου λέει: “Δεν πειράζει”.  Σκέψου πόσο όμορφα νιώθεις!

Πώς διαχειρίζεσαι όλη αυτήν επιτυχία; Είναι μεγάλη και δεν έχουν περάσει ούτε 3 χρόνια!

Δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να διαχειριστείς, για να στο πω απλά. Δεν συμβαίνει κάτι στη ζωή μου, το οποίο δεν επιθυμούσα! Ήταν όνειρό μου να τραγουδάω και τα τραγούδια να τα δίνω και να τα ακούει ο κόσμος, να τα αγαπάει. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι φοβερό, ούτε θεωρώ ότι είμαστε «κάτι» διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους, γιατί στην ουσία ο κόσμος φτιάχνει όλο αυτό που είναι γύρω από εμάς, το ποιος είσαι καλλιτεχνικά. Οπότε το να νομίζεις ότι κάποιος είσαι ή να ξεχνάς αυτούς που σε βοήθησαν γενικότερα, δεν είναι σωστό. Ουσιαστικά γινόμαστε αναγνωρίσιμοι λόγω της δουλειάς μας. Περπατάς στο δρόμο σε αναγνωρίζουν και αυτό πρέπει να το εκτιμάμε. Να είμαστε προσιτοί.

Είσαι εσύ κοντά στον κόσμο;

Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι. Υπάρχουν και τα social media πια, που ο κόσμος μαθαίνει και μία άλλη πλευρά μας. Οπότε αν εσύ εκεί δείχνεις την «ανθρώπινη» πλευρά σου κι όταν τους συναντάς από κοντά, είσαι διαφορετικός  δεν είναι σωστό.

Έχεις κι ένα μεγάλο fan club και δεν είναι κρυφό, από κορίτσια! Θυμάσαι κάποιο σκηνικό που να σε έφερε σε αμηχανία;

Νομίζω για να σου συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να το βγάζεις και εσύ σαν χαρακτήρας ή παίζει ρόλο και το «στυλ» που αντιπροσωπεύεις. Μπορεί να κάνω πλάκα ή να είμαι ευγενικός  με τους ανθρώπους που με στηρίζουν, αλλά προσπαθώ πάντα να μην παρεξηγηθεί κάτι που θα πω. Αυτό που θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά, αν και δεν το ήθελε η κοπέλα, ήταν ότι καθώς τραγουδούσα, με κράτησε από το μανίκι και καθώς με τράβηξε, σκίστηκε το μισό πουκάμισο! (γέλια)

Πέραν της δικής σου επιτυχίας, δίνεις «επιτυχίες» τραγούδια και σε άλλους καλλιτέχνες. Όπως το πιο χαρακτηριστικό από όλα ήταν το «Ξημερώματα». Γιατί δεν το κράτησες; Είπες ότι είναι για τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Όχι, ποτέ δεν πάω με αυτό το σκεπτικό και ποτέ δεν έχω στο μυαλό μου κάποιον καλλιτέχνη συγκεκριμένα. Επειδή γράφω πολλά τραγούδια, τι πιο ωραίο από το να δώσεις ένα τραγούδι σε κάποιον φίλο σου καλλιτέχνη και να το ακούσεις με τη δική του τη φωνή. Χαίρομαι που άρεσε πολύ στον Κωνσταντίνο το «Ξημερώματα». Το έδωσα με χαρά και φυσικά το απογείωσε.

Περνάω τώρα στο κομμάτι της αδερφής σου, Μορφούλας, που αρχίζει κι αυτή και κάνει τα πιο μεγάλα βήματα στο τραγούδι. Τις προάλλες σε είδα και κάπου και είχες πει «Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ, είναι να τη βοηθήσω δίνοντάς της ένα τραγούδι». Πιστεύεις γενικά στην αλληλοβοήθεια;

Ναι, αρκεί όλα να γίνονται σε σωστό βαθμό. Αυτό που είπα ήταν ότι όντως θέλω να της δώσω ένα τραγούδι και μαζί με αυτό και τις συμβουλές μου. Δεν θα πιέσω όμως ποτέ κανέναν απλά και μόνο για να τραγουδήσει η αδερφή μου. Για μένα έχει μία πολύ ωραία φωνή και παρουσία και προσέχει αυτό που κάνει τόσα χρόνια. Κουράζεται κι αυτή, όπως άλλωστε έχω κουραστεί κι εγώ. Θα τη βοηθήσω για να πατήσει στα πόδια της όσο πρέπει και να πάρει αυτά που θα της δώσω και να τα πάει ακόμα πιο πέρα.

Η καλύτερη στιγμή που θυμάσαι μαζί της επί σκηνής;

Έχουμε τραγουδήσει πολλές φορές μαζί αλλά μία όμορφη στιγμή  ήταν όταν ήρθε πριν από μερικούς μήνες στο Vogueστη Θεσσαλονίκη. Ήταν συγκινητικό γιατί ο Νίκος Κουρκούλης λόγω συγγένειας μας ξέρει από μικρά παιδιά και μας βοήθησε και πολύ σε όλο αυτό, και σήκωσε τη Μορφούλα στη σκηνή για να τραγουδήσει και συγκινήθηκε και ο ίδιος. Ήταν σαν να έβλεπε τα «παιδιά» του στη σκηνή μαζί του.

Τι χρειάζεται να έχει ένας τραγουδιστής ώστε να καταφέρει να κάνει πράγματα σε αυτό που αγαπάει;

Σίγουρα πρέπει να βρει τον τρόπο ώστε να δείξει  το ταλέντο του. Για μένα  το σημαντικότερο είναι η δουλειά και η προσήλωση. Πρέπει να αξίζεις κιόλας και να είναι η κλίση σου προς τα εκεί. Σίγουρα όμως παίζει ρόλο και αυτό που λέμε «άστρο». Αλλά με δουλειά και θυσίες  τα περισσότερα από αυτά που επιζητάμε έρχονται, αργά ή γρήγορα.

Πιστεύεις σε αυτό που λέμε meant to be; Ή ότι εμείς φτιάχνουμε την πορεία μας;

Πιστεύω ότι εμείς φτιάχνουμε το μέλλον μας, αλλά υπάρχει πάντα και λίγη τύχη. Το κάθε βήμα που κάνεις σε  πηγαίνει  προς το σημείο που θέλεις. Οπότε ναι, πιστεύω ότι εμείς το καθορίζουμε. Αλλά θα σου πω ξανά, ότι πιστεύω στη σκληρή δουλειά. Μέσα από αυτή θα γνωρίσεις ίσως και τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σε βοηθήσουν. Εμείς με τη δουλειά φέρνουμε την τύχη μας σε εκείνο το σημείο!

Κλείνουμε σιγά, σιγά οπότε να περάσω λίγο σε ερωτήσεις όπως του αν στεναχωριέσαι εύκολα;

Στεναχωριέμαι και συγκινούμαι  πολύ εύκολα και δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω ανθρώπους στεναχωρημένους και λυπημένους. Βοηθάω όπου και όσο μπορώ γιατί πιστεύω πως ο Θεός σου δίνει, για να δίνεις κι εσύ.

Πιστεύεις στο Θεό;

Ναι, πιστεύω! Με κάνει να νιώθω άλλος άνθρωπος, πιο ήρεμος. Μας δίνει δύναμη να πιστεύουμε κάπου, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Τέλος θα ήθελα να μου πεις τα επόμενα βήματα σου και τι άλλο να περιμένουμε…

Μέχρι αρχές Ιουλίου θα βρισκόμαστε στο Fantasia με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και παράλληλα θα ξεκινήσει και η καλοκαιρινή περιοδεία  που σου είπα στην αρχή! Από Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο μου τραγούδι και έως τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο μου άλμπουμ!

Εξαιρετικά τα νέα και εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις. Πες μου και μία ωραία ευχή για τους νέους που θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Καταρχάς  σε ευχαριστώ Ηρώ για την όμορφη συνέντευξη! Η ευχή μου είναι να βάζουν στόχους και να είναι με σεβασμό προσηλωμένο σε αυτούς. Ελπίζω ότι όλοι μας θα μπορέσουμε κάποια στιγμή να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας με χαμόγελο. Να σκεφτόμαστε θετικά και ότι όλα είναι παροδικά. Το πιο σημαντικό όμως για εμένα εκτός από υγεία, είναι να έχουν όλοι τους αγαπημένους τους ανθρώπους κοντά τους.

Πέτρο ευχαριστώ πολύ! 

Ηρώ κι εγώ σε ευχαριστώ γι’αυτή την ωραία κουβέντα! 

Αφήστε το σχόλιό σας