Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Toni. H βιογραφία και το βιογραφικό του μιλούν από μόνα τους και παρουσιάζουν τον θρύλο που κυκλοφορεί ανάμεσα μας, δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα τραγουδάει για τον πόθο και τα σχετικά.

Ο Tonis Sfinos, γνωστός και ως International playboy, O άσσος της ρακέτας, o Φιλήδονος Γόης, O Aβυσσαλέος, Ο Τυφώνας της Λεβάντας, Ο πρίγκηπας του πάθους, η μετενσάρκωση του οργασμού, ο μοναδικός αστερισμός κομπλέ μίλησε στο Hit Channel σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει για όλα! Μας αποκάλυψε μάλιστα πως ετοιμάζει πρόγραμμα έκπληξη για την Αθήνα όπως και… καλά διαβάστε τη συνέντευξη να τελειώνουμε:

 

Toni! Που βρίσκεσαι; Άκουσα ότι είσαι στη Θεσσαλονίκη.
Είμαι ρέι καιρό τώρα αφού το καλοκαίρι Χαλκιδική σταθερά και ολ αραουντ Γκρίς…

Περίμενες ότι θα έχεις τόσο μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο;
Ο Τονι με την εμπειρία 30 χρόνων στην σόου μπίζ ξέρει να αναστα-Τόνι τον κόσμο ρέι και ιδιαιτερα τα τσικάκια….μμμ

Τα ρούχα της παλαιάς εποχής, από πού τα βρίσκεις;
Από τότε τα έχω ρέι…αν χρειαστεί κάτι για το σόου χρησιμοποιώ την θρησκευτική κινέζικη βερζιόν: Aη-Sού ( I sew)

Οι νέοι δείχνουν ενθουσιασμό για τα τραγούδια της εποχής Πασχάλη, Τζορντανέλλι κλπ. Σε τι οφείλεται αυτό; Μήπως για όλα φταίει ο  Tonis;
Και μένα με ετυπωσιάζει το γεγονός οτι παιδιά που δεν εχουν μεγαλώσει με αυτά τα τραγούδια διασκέδαζουν και χορεύουν.. Σίγουρα ο τρόπος που στήνουμε εμείς, ρέι, τα πάρτυ ( & the Playmates ) είναι όσομ ντούντ..-…(υπεροχα δικέ μου)

Τι σημαίνει να είσαι «ηδονή με πόδια»;
Σημαίνει τσουτσούρωμα πατόκορφο…ντουβρουτζάς με αιτία…πάθος αβάσταχτο , βασίλιάς της χωρίστρας και καημός με σκαρπίνι, ρέι…

Ως φιλήδονος, αβυσσαλέος και Πρίγκηπας του πάθους τι συμβουλές δίνεις σε όλα τα αγόρια για να έχουν την δική σου επιτυχία στα κορίτσα, τα τσικάκια όπως λες;
Τους νου-θε-τώ ( πςςςςςς) και τους δείχνω τον δρόμο να είναi μάγκες ρέι με στάηλ , σικάτοι και φιλήδονοι ερασταί… Να μιλούν λίγο, να γνέφουν σωστά, να χορεύουν σμούδλι (smoothly)  και να χτενίζουν το μαλλι με τσατσαρίτσα μάξιμουμ 10 σεντιμίτερζ να χωρεί στην κωλότσεπη..

Μίλησε μας για τα ταξίδια σου. Τότε που άφησες εποχή ως Tonis the Greek.
Ε τι να σου πρωτωπώ ρέι… Πόλλα ταξίδια σε όλα τα στεητς και μάλιστα μεγάλο σουξέ, τότε, στις Μασσατσούτσετς.. Εκεί όλοι οι Μασσατσουτσίτες συνεβρέθησαν μετά τον εμφύλιο τους με τους Μασσατσουτσαιους και μας εγκαινίασαν και ένα στάτιου (statue) πάνω σε ενα φάντεν (fountain). Όλοι όσοι πήγαιναν στη μαρκέτα (market) με το κάρο (car) θαύμαζαν τον Τόνι με το όρθιο δαχτυλο σε πόζα κάτσε κάλα ρέι…

Είσαι μάγκας ρέι; Δέρνεις;
Σε τρώει ο άς (πωπός) σου ρέι..?

Έχει τύχει ποτέ να λάβεις αρνητικά σχόλια; Δηλαδή κάποιος ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει το σύνολο της δουλειά σου και απλά να αραδιάζει παλιοκουβέντες.
Δεν πειράζει ρέι δεν ειμαστε ολοι σμάρτ…

Πως αντιδράς σε αυτά;
Αν με φακτς (γεγονότα) μου εξηγήσει ή μιλήσει ή α πευ θυ νθει (πςςςςς) ή μου γράψει και εξηγεί σωστά και ντόμπρα τότε ειναι μάγκας και το δέχομαι… δεν μπορει να αρεσει σε ολους , πώς να το κάνουμε…;; αλλά οι παλιοκουβέντες δεν χρειάζονται ..δεν προσβάλλουμε κανεναν..

Τα βίντεο κλιπ σου γυρίζονται σε πλατείες, τελεφερίκ, jet ski, μηχανάκια και camping. Γενικά πως εμπνέεσαι για την σκηνοθεσία τους;
Ακούω ηχογραφημένα τσοκάνια από πρόβατα σε πικάπι το πρωί, όταν με προσφέρει πρωινό το ένα τσικάκι και το άλλο μου κα-τευ-νά-ζει  (πςςςςςςςς καλα) με ερωτοφυσήμα την πρωινή έπαρση…..

Τι καινούριο ετοιμάζεις;
Κοτολέτες γιαχνί..          ααα.. τζένεραλι μιλάς; οκ… Ετοιμάζουμε χειμωνιάτικο πρόγραμμα με σαπράηζις σε Αθήνα και Σαλόνικα σταθερά και θα τρέχουμε ολ οβερ γκρίς , όπου υπαρχει διαθεση για κέφι και χορό και τσουτσούρωμα ρέι….

Μία ευχή για τον λαό σου!
Να είστε μάγκες ρέι..

 

Ευχαριστούμε τον Toni για τον χρόνο του. Περισσότερες πληροφορίες για το είδωλο θα βρείτε στην επίσημη σελίδα στο facebook και στο YouTube Channel.

Αφήστε το σχόλιό σας