O Bαγγέλης Ποταμιάνος μετά την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Πες μου ποτέ σου αν μ΄αγάπησες» μίλησε στο Hit Channel για την μουσική και τα μελλοντικά του σχέδια:

Πότε κυκλοφόρησε η νέα σου δισκογραφική δουλειά;
Toν Νοέμβριο που μας πέρασε και είναι διαθέσιμη στα iTunes.

Πως και επέλεξες να την κυκλοφορήσεις ψηφιακά;
Ο τρόπος που “περνάει” η μουσική πλέον στον κόσμο αλλάζει με τρελές ταχύτητες. Το Internet έχει μπεί στην ζωή μας πλέον και όπως και εσείς θα ξέρετε, ο κόσμος έχει πάψει να αγοράζει δίσκους σε σχέση με παλαιότερα. Επιλέγει  είτε να κατεβάσει από το Internet δωρεάν την μουσική που του αρέσει,  είτε να την αγοράσει ποιο οικονομικά από διάφορα ηλεκτρονικά δισκοπωλεία. Έτσι ήθελα να δώσω την δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει την δουλειά μου να την έχει πολύ γρήγορα,  εύκολα και το πιο σημαντικό πιο οικονομικά από όσο θα κόστιζε ένα φυσικό cd.

Πιστεύεις ότι έχει ανταπόκριση η πώληση μέσω ψηφιακής μορφής;
Πιστεύω πως για τα Ελληνικά δεδομένα δουλεύει καλά το κομμάτι της ηλεκτρονικής πώλησης. Ο κόσμος βέβαια δεν είναι και τόσο εξικοιωμένος ακόμα, αλλά παρατηρώ πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλεόν πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσα από το διαδίκτυο. Αυτό είναι θετικό. Φαντάζομαι πως σε λίγα χρόνια από τώρα όλα θα γίνονται μέσω του internet.

Πόσα τραγούδια συμπεριλαμβάνει;
10 τραγούδια και ένα sound desing.

Πες μας λίγα λόγια για σένα. Πως είναι η προσωπική σου ζωή;
Θεωρώ οτι παρ’ όλο το δύσκολο των καιρών,  έχω μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή.

Πότε πρωτοξεκίνησες και τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την μουσική;
Από μικρός θυμάμαι  είχα το μικρόβιο. Η Μουσική ήταν και είναι ο μόνος τρόπος ο οποίος μου έδινε μια ελευθερία στην έκφραση.  Μέσω αυτής μπορώ να εκφράσω συναισθήματα και σκέψεις που ίσως με τα λόγια δεν θα ήταν εφικτό να το κάνω.

Πιστεύεις ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό το επάγγελμα; Με τόσες δυσκολίες στο χώρο αυτό;
Η αλήθεια είναι πως τώρα πλέον δυσκολίες υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Σαφώς και είναι δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος επαγγελματικά με την μουσική, αλλά θεωρώ πως δεν είναι και ακατόρθωτο όταν υπάρχει το πάθος και η αγάπη για αυτό που κάνεις.

Θα έγραφες ξένο στίχο;
Έχω γράψει κάποια τραγούδια με ξένο στίχο απλά  δεν τα έχω κυκλοφορήσει ακόμη.

Μέσα από την μουσική πορεία σου μέχρι σήμερα τι είναι αυτό που εισέπραξες;
Γνώρισα αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους του χώρου αλλά και όχι μόνο. Δούλεψα μαζί τους,  ανταλλάξαμε γνώμες και ιδέες και έτσι αύξησα τις “ώρες πτήσης” μου.

Πως νοιώθεις μετά από κάθε σου εμφάνιση; Είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα;
Εγκαταλείποντας την σκηνή αισθάνομαι μια χαρμολύπη για όλο αυτό που συνέβη.  Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Πολλές οι εικόνες, οι σκέψεις, τα  βλέμματα.  Ο κόσμος ξέρεις έχει μια απίστευτη δυνατότητα, μπορεί σε απίστευτο  χρόνο να σε κάνει να χαθείς μέσα σε αυτό που κάνεις. Είναι αμφίδρομη η επικοινωνία με το κοινό.  Όσον αφορά το αποτέλεσμα και αν είμαι ικανοποιημένος από αυτό, το καλλιτεχνικό ζιζάνιο πάντα με κάνει να ζητάω κάτι παραπάνω από τον εαυτό μου. Για αυτό μετά από κάθε  εμφάνιση κοιτάζω τι είναι αυτό που θα μπορούσα να διορθώσω.  Μόνο έτσι εξελίσσομαι

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;
Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μπώ στο studio για την ηχογράφηση της δεύτερης δουλειάς μου. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα έχουν προκύψει πολύ όμορφα πράγματα και νιώθω την ανάγκη πως πρέπει να τα μοιραστώ μαζί σας.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σου, καλή επιτυχία!
Εγώ σας ευχαριστώ για την φιλοξενία. Να είστε καλά

Αφήστε το σχόλιό σας