Slick Beats
Slick Beats

Οι Slick Beats είναι οι Gabriel Russel και Issy και είναι η καινούρια άφιξη στην ελληνική dance σκηνή. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το 2ο τους single, “Rock The Beat”, που σκαρφάλωσε γρήγορα ψηλά στο ραδιοφωνικό chart και ακούγεται σε όλα τα club της χώρας! O Gabriel και ο Issy δύο νέα ταλαντούχα παιδιά,ο καθένας με διαφορετική προσωπικότητα.Ενώθηκαν και μέσω  της my group έβαλαν την δική τους πινελιά στην dance μουσική. Οι Slick Beats μιλάνε στο Hit Channel και δίνουν την πρώτη τους διαδικτυακή συνέντευξη.

Καλησπέρα και σας ευχαριστούμε για την συνέντευξη και τον χρόνο σας.

G & I. Καλησπέρα!! Κι εμείς ευχαριστούμε πολύ για το δικό σας χρόνο!
Το τελευταίο σας single, «Rock that Beat» σαρώνει! Είστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου;

G. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το ταξίδι του Rock the Beat μέχρι τώρα. Μας δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για τραγούδι που δε θα σβήσει με την πάροδο λίγων μηνών. Ήδη σήμερα 4 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του υπάρχει κόσμος που το ανακαλύπτει. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό και στοχεύουμε ακόμα ψηλότερα!

Ι. Φυσικά. Είναι πολύ περισσότερη από ότι περιμέναμε και αυτό μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε!!
Πως συναντηθήκατε και ξεκίνησε η δημιουργία των Slick Beats;

G & I. Και οι δύο από ξεχωριστές πλευρές δουλεύαμε για κομμάτια του δίσκου της Shaya και των Vegas. Μοιραία κάποιο κομμάτι του Issy χρειάστηκε μελωδίες και στίχους. Ταυτόχρονα δικές μου ιδέες χρειάστηκαν παραγωγή. Οι κοινοί μας γνωστοί μας έφεραν σε επαφή για να ολοκληρώσουμε όλες αυτές τις ιδέες αποτέλεσμα των οποίων είναι το «Imaginary Lady» της Shaya και το «Για σένα» των Vegas μεταξύ άλλων.


Gabriel ήσουν τραγουδιστής σε metal συγκρότημα! Πως έγινε αυτή η αλλαγή;

G. Ήμουν ο εμπνευστής και «πατέρας» εκείνου του συγκροτήματος! Έγραφα τα τραγούδια, έπαιζα κιθάρα και τραγουδούσα! Η pop μουσική όμως ήταν πάντα αναπόσπαστο μέρος της προσωπικότητας μου. Ακόμα και σε εκείνη την μπάντα είχα φροντίσει να υποβόσκει μια mainstream αισθητική! Λοιπόν…. Θα αποκαλύψω ένα… μυστικό! Κακά τα ψέματα! Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή! Τα αυτιά μου ακόμα αγαπούν εξίσου τον metal και τον pop ήχο. Εμπνέομαι από την μουσική που ακούω σπίτι μου. Μάλιστα όταν υπάρχει χρόνος, σχεδόν σπάνια όμως, μαζευόμαστε με το παλιό μου συγκρότημα σε κάποιο στούντιο και jamάρουμε! Εν τέλει είμαι πολύ ευτυχισμένος με τις επιλογές μου και με το γεγονός πως ό, τι κάνω συνάδει με τις αρχές μου, σαν καλλιτέχνης.
Σε συνάρτηση με αυτό, υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βγάλετε κάποιο πιο rock κομμάτι;

G. Με το «για σένα» ήδη ανοίξαμε το δρόμο και δείξαμε στο κόσμο πως τολμάμε και διαφορετικό ρεπερτόριο. Αν νοιώσουμε πως υπάρχει χώρος στην πρώτη μας κυκλοφορία για κάτι εναλλακτικό θα το τολμήσουμε. Αλλά ακόμα και φίλους μας, καλλιτέχνες που έχουν rock ήχο, δεν αποκλείουμε την συνθετική μας συμμετοχή!

Ι. Εγώ θα συμπλήρωνα πως θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάντρεμα της rock με τη house.
Mad Video Music Awards.Οι περισσότεροι από εκεί σας έμαθαν νομίζω. Πως ήτανε αυτή η εμπειρία;

G. Με μια λέξη: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. Μόλις είχα πατήσει το πόδι μου στην Ελλάδα μετά από σχεδόν 6 χρόνια απουσίας. Μέσα σε λίγες βδομάδες υπήρχε ένα φανταστικό clip να συνοδεύει το πρώτο Single, των SlickBeats, και ξαφνικά, βρίσκομαι μαζί με τη Shaya και τους φίλους μου Issy και Mark Angelo στο ίδιο stage, με χιλιάδες κόσμου να φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν! Αλήθεια, μια από τις δυνατότερες εμπειρίες της ζωής μου, και εύχομαι να μπορώ να την ζω κάθε χρόνο!

Ι. Ήταν εμπειρία ζωής. Το να νιώθεις χιλιάδες βλέμματα να σε κοιτάνε και να διασκεδάζουν μαζί σου εκείνη την στιγμή  είναι τόσο μοναδικό ώστε να συμβεί τόσο γρήγορα που θέλεις κι άλλο. Δεν θα ξεχάσω τις δονήσεις που νιώθαμε λίγο πριν βγούμε, στο backstage, από τις φωνές του κόσμου όταν πριν από εμάς ήταν στην σκηνή ο Ρουβάς.

Εσύ Issy έχεις συμμετέχει σε πολύ μεγάλες μουσικές επιτυχίες. Όπως το «Mad about you» των Vegas ενώ έντονη είναι η μουσική σου παρουσία στο αγγλόφωνο album της Shaya «Resurrection».

Ι. Ήταν πολύ όμορφη η συνεργασία με τους Vegas (καθώς εχουμε συνυπογράψει μαζι με τον Gabriel και το »Για Σένα»), αλλά και με τη Shaya. Είχα την ευκαιρία να μάθω πάρα πολλά πράγματα και για την μουσική αλλά και  για το πως ο κόσμος στην Ελλάδα αντιλαμβάνεται αυτό το είδος και τους ευχαριστώ για αυτό.
Social networks. Ποιά η σχέση σας μαζί τους;

Ένα θα πω! Για να μπορώ να είμαι 24 ώρες έτοιμος να αναβαθμίζω, να ποστάρω, να απαντώ σε ερωτήσεις και να παρατηρώ την κίνηση των Slickers, πήρα κινητό τελευταίας γενιάς, που δεν έπαιρνα τόσο καιρό γιατί είμαι απρόσεκτος και τα χάνω/χαλάω! Μεγάλο το ρίσκο αλλά είναι τόσο απαραίτητα όλα αυτά για να μπορούμε να δουλεύουμε σωστά! Ακόμα και με τον Issy κάποιες φορές έχουμε πιάσει τη κουβέντα στο facebook!

Ι. Καθαρά επαγγελματική. Κάλως η κακώς για κάποιους πλέον  έχει γίνει τρόπος ζωής αλλά και διαφήμισης. Οπότε νομίζω πως αν υπάρχει μέτρο και γνώση σωστού χειρισμού είναι ενα πολύ καλό εργαλείο επικοινωνίας και προβολής στη δουλειά σου.
Ποιό είναι το πιο ακραίο πράγμα που σας έχει ζητήσει η μπορεί να έχει κάνει θαυμάστρια;

Χμμμ νομίζω το πιο ακραίο είναι ότι μια super-crazy-Slicker βρήκε το σπίτι μου από ένα check in στο foursquare, και την έβλεπα απ»εξω σχεδόν καθημερινά. Δεν έκανε κάτι πιο extreme απλώς με παρακολουθούσε Δεν έκανα ωστόσο σύνδεση μέχρι που την είδα σε ένα «Rock the House» party στο Big Apple, που κάνουμε κάθε Τρίτη, και κατάλαβα τι έχει γίνει. Εννοείται έσβησα τους πάντες και τα πάντα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή και κράτησα μόνο τους κολλητούς μου μην την ξαναπάθω! Όσο για την συγκεκριμένη φίλη, μιλήσαμε στο party και λύθηκε η πολιορκία! :-)

Ι. Δεν μου έχει τύχει κάτι…
Ποίος έχει της πιο πολλές κατακτήσεις στα Live;

G. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ με ευκολία να απαντήσω. Είναι και η προσέγγιση του κόσμου μαζί μας πολύ διαφορετική από το τυπικό flirt του φαν. Όταν μιλάς με μία φίλη ή ένα φίλο μετά από ένα live για την μουσική, το performance, την ποιότητα του show, και πράγματα γύρω από αυτό, είναι δύσκολο να το χαρακτηρίσεις κατάκτηση. Ωστόσο αν πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσω θα πω ο Issy! Και δε θα τον αφήσω και να απαντήσει! (γέλια)
Θα αλλάζατε κάτι αυτό το διάστημα που είστε στο χώρο;

G. Πάνω μας; Στη πορεία μας; Όχι τίποτα. Έχουμε την τύχη να ανήκουμε στη My-Group, και αυτό μας βοηθά στο να κάνουμε τις πιο σωστές δυνατές κινήσεις. Θα άλλαζα την ίδια την Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας, αν μπορούσα να της δώσω το πνεύμα ενότητας που χρειάζεται για να αντιδράσει σωστά σε ότι μας συμβαίνει. Και ίσως και να είναι εφικτό. Οι τέχνες ήταν πάντα ένα μέσο μεταφοράς ιδανικών!

Ι. Πιστεύω πως θα προσάρμοζα κάποια πράγματα στις ανάγκες του σήμερα καθώς οι καιροί μας είναι δύσκολοι για όλους.Παρόλα αυτά θα προσπαθούσα να αλλάξω την διάθεση του κόσμου προς το καλύτερο, δίνοντας όλη μου την θετική ενέργεια μέσα από τα live μας.
Πριν από κάθε νέα σας  κυκλοφορία έχεις άγχος για την ανταπόκριση του κόσμου;

G. Υπάρχει αγωνία. Δεν θα το έλεγα άγχος γιατί αυτό θα πρόδιδε ανασφάλεια για το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνω στους Slick Beats. Η ηλεκτρονική μουσική είναι μια ολόκληρη επιστήμη όταν δουλεύεις σε υψηλό επίπεδο. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για να γράψουμε και δεν επαναπαυόμαστε σε όσα ήδη ξέρουμε. Υπάρχουν πτυχία και ώρες σπουδών στις πλάτες μας, παρόλα αυτά πέφτει πολύ διάβασμα και μελέτη για να μπορεί η έμπνευση μας να αποτυπωθεί σωστά, και υπάρχει αγωνία για το αν τελικά θα αρέσει κι αν θα γίνει αποδεκτό από τον κόσμο! Ευτυχώς μέχρι σήμερα αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος!

Ι. Αρκετό θα έλεγα. Είναι δύσκολο το ελληνικό κοινό. Ποτέ δεν ξέρεις τις πρώτες αντιδράσεις.

 

Αυτό τον καιρό, πέραν της μουσικής, με τι άλλο ασχολείστε;

G. Αυτό το καιρό, με την ιδιότητα μου ως ηθοποιός, παίζω στην καινούρια σειρά του MEGA «Πίσω στο σπίτι» όπου γράφω και τα τραγούδια της σειράς μαζί με τον πολύ καλό μου φίλο Θανάση Τσαλταμπάση και την αδερφή του την Χρύσα, σε συνεργασία και με την κ. Ρένα Ρίγγα, την σεναριογράφο της σειράς.
Επίσης διατηρώ με τη Χρύσα Τσαλταμπάση, ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι μέσα από το οποίο βοηθάμε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη της φωνητικής και την σύνθεση.

Ι. Σπουδάζω μηχανολογία…

Τα σχέδια σας για το μέλλον;

G. Για το μέλλον επιδιώκω την καλύτερη δυνατή πορεία στην Ελλάδα με τους Slick Beats, ένα single που γιατί όχι να έχει διεθνή απήχηση και να πάει δεύτερη σαιζόν το «Πίσω στο σπίτι»… που έτσι φαίνεται…!

I. Σίγουρα νέο κομμάτι… Συνεργασίες πολύ δυνατές για το καλοκαίρι και φυσικά πολλές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.Προς το παρόν όμως μπορείτε να μας απολαύσετε μαζί με τους «HouseTwins» κάθε Τρίτη στο «Big  Apple» στο Κολωνάκι.
Παράλληλα με την ιδιότητά του ως frontman των SlickBeats, που ακούγονται παντού αυτήν την εποχή με το πρόσφατο hit single τους “Rock The Beat”, ο Gabriel κάνει παράλληλα και καριέρα στην τηλεόραση!
Συγκεκριμένα, εμφανίζεται στην πετυχημένη νεανική σειρά του Mega Channel, “Πίσω στο σπίτι”. Ο Gabriel, όπου εκτός από το ρόλο του στο cast, γράφει και τα τραγούδια της σειράς, μαζί με τον καλό του φίλο Θανάση Τσαλταμπάση και την αδελφή του Χρύσα, σε συνεργασία και με τη σεναριογράφο κα. Ρένα Ρίγγα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τους Slick Beats για τον χρόνο τους και την Φαίη Ηλιοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια της!

Αφήστε το σχόλιό σας