Ο Jimmy Gian ή αλλιώς όπως είναι το πλήρες όνομά του, Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους νέους καλλιτέχνες και θα μας απασχολήσει πάρα πολύ τα επόμενα χρόνια…

Φυσικά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το επιτυχημένο boy band «Boys and Noise» που όσο καιρό ήταν μαζί, για περίπου 4 χρόνια, έκαναν κυριολεκτικά πάταγο κι έσπερναν τον πανικό όπου κι αν πήγαιναν…

Στην πορεία ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του κι από τότε έχει κυκλοφορήσει τέσσερα τραγούδια, το «Να Γελάς», το «Έρωτας είναι, το «Νιώσε μόνο εμένα» και το «Όσο, όσο» ένα ντουέτο με τους Vegas. Η μουσική συνέχεια του Jimmy προβλέπεται μεγάλη, έχοντας φυσικά στο πλευρό του ένα τεράστιο fan club, που από την πρώτη στιγμή είναι κοντά του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα αυτόν το νέο, μια κι είναι μόλις 25, είναι μουσικός κι έχει πολλές γνώσεις πάνω σε αυτό που επέλεξε να κάνει!

Συνέντευξη | Ηρώ Τζημίκα 

Jimmy! Βρεθήκαμε μέσα σε μία μέρα από τη στιγμή που το κανονίσαμε για τη συνέντευξη! Αυτό κι αν είναι timing!

Ηρώ! Κι όμως έτσι έγινε κι εννοείται ότι αυτά τα «απότομα» είναι και τα καλύτερα… (γέλια)

Οπότε ξεκινάμε και θέλω να μου πεις πώς περνάς αυτό το διάστημα και λίγα λόγια για το καλοκαίρι που μας πέρασε…

Περνάω όμορφα και το καλοκαίρι με χαλάρωσε αρκετά. Γενικά, νομίζω ότι σε όλο τον κόσμο το καλοκαίρι λειτουργεί κάπως έτσι. Να χαλαρώσεις δηλαδή από τη δουλειά, από τα άγχη, από σπουδές, ακόμα και από τα προσωπικά σου. Το χρειάζομαι το καλοκαιράκι και πήγα σε πολλά νησιά για ξεκούραση, αλλά και δουλειά!

Τι προβλέπεις για τη νέα σεζόν τώρα το Σεπτέμβρη; Προβλέπεται δύσκολη;

Κοίτα, εννοείται πως θα προτιμούσα να είναι εύκολη (γέλια) όπως όλοι, αλλά συνήθως καταλήγω να κάνω το πιο δύσκολο και να μπαίνω στον πιο δύσκολο δρόμο γιατί ίσως τελικά αυτό με γεμίζει. Επειδή είμαι τελειομανής όμως τα βγάζω πέρα! Την ερχόμενη σεζόν, λοιπόν, θα είμαι μέρος ενός εναλλακτικού σχήματος, σε ένα είδος show που είναι εναλλακτικό με βάση στο πως με έχει συνηθίσει το κοινό μου. Δε μπορώ να σου αποκαλύψω ακόμα κάτι παραπάνω γιατί θα βγει κι επίσημη ανακοίνωση, αλλά μπορώ να σου πω ότι δεν αργεί, μέσα στον επόμενο μήνα ξεκινάει! Επίσης, θα γίνουν για δεύτερη χρονιά παραστάσεις από την παιδική σκηνή του Στέλιου Κρητικού «Ένας Ονειροπόλος Δράκος» στην οποία και παίρνω μέρος ως «o Jimmy που κάνει πρόβα με τη μπάντα του». Να σου πω βέβαια πως εκτός από τα επαγγελματικά, έχω και το πτυχίο του πιάνου τον ερχόμενο Ιανουάριο, το οποίο μου τρώει ώρες μελέτης καθημερινά.

Γενικά στις δουλειές σου θα σκεφτείς πριν κάνεις ένα βήμα ή πηγαίνεις με το ένστικτο;

Υπάρχουν φορές που έχω λειτουργήσει ενστικτωδώς, αλλά συνήθως πριν κάνω κάποια επαγγελματική κίνηση τη σκέφτομαι πολύ καλά. Επίσης η εταιρία μου Panik Records με βοηθάει αρκετά σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου.

Πάμε στο καινούργιο τραγούδι που τιτλοφορείται «Νιώσε μόνο εμένα». Πες μου τα πάντα γι’αυτό!

Αυτό το κομμάτι, λοιπόν, το είχα γράψει πέρσι το καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν ολοκληρωμένο κι έτσι μίλησα κατευθείαν με τον Αναστάσιο Ράμμο, που να σου πρέπει να σου πω, ότι προερχόμαστε από το ίδιο μουσικό backround κι ήξερα ότι θα καταλάβει ακριβώς τι χρειάζομαι πάνω στο στίχο. Έχουμε κι οι δύο ροκ επιρροές κι έχουμε συνεργαστεί στα πρώτα μας χρόνια. Ήξερα ότι θα μου γράψει κάτι, που θα μου αρέσει και μου έγραψε τους καλύτερους στίχους γι’αυτό το τραγούδι!

Στο video clip βλέπουμε τρένα, αμάξια κι όλα αυτά που σε κάνουν να τρέχεις για έναν έρωτα. Τα τραγούδια σου μιλάνε έως τώρα πιο πολύ γι’αυτό. Για έναν έρωτα πόσο μακριά έχεις φτάσει;

Πολύ μακριά κι έχω ζήσει πολύ έναν έρωτα. Έντονα κι έχω ζήσει και το heartbreak που λέμε! Φυσικά και πριν από αυτό, αλλά και μετά έχουν υπάρξει κι άλλες σχέσεις, αλλά γι’αυτό που σου μιλάω τώρα, ήταν το πιο δυνατό και με στιγμάτισε δίνοντας μου πολλές εμπειρίες.

Είσαι της τρέλας ή πιο χαμηλών τόνων;

Να σου πω την αλήθεια και το έχω παρατηρήσει κι εγώ, σε συνεντεύξεις μου ή σε συναυλίες μου και πιο παλιά με το συγκρότημα, φαίνομαι πολύ συνεσταλμένος, αλλά δεν είμαι καθόλου! (γέλια) Είμαι ο άνθρωπος που θα βγει στις τρεις το βράδυ και θα κάνει skate έως τις έξι το πρωί. Είμαι άτομο που θα μου τη «δώσει» και θα πάρω φίλους ή θα πάω μόνος να αράξω ξημερώματα στο Λυκαβηττό ή ακόμα αν θα πω ότι θέλω να πάω εκεί και το εκεί είναι στη Θεσσαλονίκη, θα το κάνω επί τόπου!

Πολύ ωραία μου τα λες! «Νιώσε μόνο εμένα». Το έχεις πει πότε σε κάποια αυτό;

Νομίζω το έχω κάνει και με τον καλό, αλλά και με τον κακό τρόπο αυτό. Προφανώς ο καλός τρόπος είναι όταν δείχνεις σε κάποια ότι είσαι αποκλειστικά σε εκείνη κι ο κακός τρόπος είναι η ζήλια. Κι ένα μάθημα που έχω πάρει από προηγούμενη σχέση, είναι αυτό με τη ζήλια! Οπότε, ναι, το έχω κάνει και με τις δύο έννοιες του τίτλου!

Πάμε στο προηγούμενο «Έρωτας είναι»…

Αυτό το τραγούδι είναι γραμμένο από τους Rec που είναι απίστευτοι άνθρωποι, αλλά και καλλιτεχνάρες. Γνωριστήκαμε καθαρά καλλιτεχνικά, αλλά καταλήξαμε να γίνουμε φίλοι και χαίρομαι πολύ γι’αυτό. Ήταν προορισμένο να βγει στις 14 Φλεβάρη κιόλας, αλλά λόγω κάποιων καταστάσεων βγήκε λίγο πιο μετά. Η αύρα του κομματιού παραπέμπει μόνο για εκείνη τη μέρα! Το αγαπάω και χαίρομαι που είναι μέρος της δισκογραφίας μου.

Περνάμε στο πρώτο το «Να γελάς» και πιάνομαι από τον τίτλο. Είσαι άνθρωπος που εσύ γελάς καθημερινά; Το γέλιο παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου;

Πώ… Νομίζω πως με τέτοιες ερωτήσεις, μπορείς να ανοίξεις κανονικά μια φιλοσοφική συζήτηση! Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ένας άνθρωπος που γελάει πολύ ή καθόλου. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει το να είναι χαρούμενος και πάντα θα κοιτάξω στη μέρα μου οτιδήποτε κάνω, να μου επιφέρει χαμόγελο κι ευχάριστη διάθεση. Ό,τι κάτι πάει να γίνει στραβά, ακόμα και το χειρότερο πράγμα να είναι, προσπαθώ να το ξεχάσω επί τόπου και να γεμίσω τη λύπη με γέλιο. Γιατί έχει τύχει να με πάρει από κάτω και πιο παλιά κι είχα περάσει μία μίνι περίοδο κατάθλιψης, σε μικρό βαθμό μεν, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα. Οπότε τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να είσαι χαρούμενος! Κι είναι κι ένα ωραίο μήνυμα για το πρώτο μου τραγούδι…

Μου έδωσες μία ωραία πάσα για μία ωραία ερώτηση όσον αφορά την κατάθλιψη. Πολλά παιδιά στη σημερινή κοινωνία πάσχουν από αυτό. Εσύ πώς το αντιμετώπισες; Και τι θα έλεγες σε αυτά τα παιδιά;

Δεν το αντιμετώπισα με βοήθεια, αν και θεωρώ ότι θα με βοηθούσε αν έπαιρνα και κάποια συμβουλή ενός ειδικού. Αλλά δεν το ξεπέρασα κι εντελώς μόνος μου. Εκτός από τους φίλους μου που με βοήθησαν, έχω έναν υπέροχο αδερφό, μία υπέροχη μητέρα κι έναν υπέροχο πατέρα, που μπόρεσα να σταθώ σε αυτούς. Σκέψου, ότι δεν ήθελα να βγω έξω κι οι φίλοι μου με έπαιρναν με το ζόρι κι αν δεν ήθελα να φάω με τάιζαν με το ζόρι (γέλια) Με λίγα λόγια με βοήθησαν αυτοί. Με τον καιρό κατάλαβα ότι είναι χαζό να αισθάνεσαι άσχημα για το οτιδήποτε. Η ζωή έχει και τα πάνω της και τα κάτω της, αλλά πρέπει να προχωράμε ό,τι κι αν γίνει… Έκανα τέτοιες σκέψεις και κατάλαβα ότι αυτό το «πρόβλημα» δεν ήταν πρόβλημα. Όσο μπορώ να συμβουλέψω τα παιδιά κι όποιον περνάει κάτι τέτοιο, θα έλεγα να μιλάνε, να το βγάλουν από μέσα τους και να κάνουν δραστηριότητες που ξεχνάει το μυαλό!

Τι δεν αντέχεις στους ανθρώπους; Τι είναι αυτό που σε ξενερώνει;

Δύσκολη ερώτηση! Θα σου πω ότι αν γνωρίσω κάποιον, θα προσπαθήσω πρώτα να δω τα καλά που έχει και θα προσπαθήσω να τον «πάω». Δεν κρατάω πισινές ας πούμε. Γενικά όμως με ενοχλεί το ψέμα και αυτό υπάρχει πολύ. Αλλά πλέον έχω μάθει να το φιλτράρω όταν κάποιος θα με πλησιάσει και θα λέει ψέματα! Και το ψέμα συνοδεύεται και με τη διπροσωπία που επίσης απεχθάνομαι.

Τι είναι αυτό που θα σε κερδίσει σε έναν άνθρωπο;

Θα ακουστεί πολύ κλισέ, αλλά είναι το πρώτο κλικ. Με το που θα δω κάποιον και το κλικ που θα μου κάνει είναι και το σωστό. Παίζει ρόλο αν είναι έξυπνος και ψάχνεται με διάφορα πράγματα κι έχει πολλά ενδιαφέροντα… Να γυρνάς σπίτι και να λες ότι τώρα έμαθα κάτι από αυτόν τον άνθρωπο.

Είσαι συναισθηματικός;

Είμαι και το συναίσθημα είναι η πηγή έμπνευσής μου. Έχω γράψει τραγούδια για τη φύση, για φιλίες, για ανθρώπους, για καταστάσεις που με έχουν επηρεάσει. Όχι απαραίτητα μόνο για έρωτα κι αγάπες. Όλος μου ο χαρακτήρας, έχει διαμορφωθεί γύρω από το συναίσθημα και ίσως αυτός να ‘ναι κι ο λόγος που επέλεξα και τη μουσική για τρόπο ζωής.

Περνάω σε κάτι διαφορετικό. Βλέπω ότι από πιο παλιά, ανεβάζεις διάφορα covers στο youtube. Μάλιστα το τελευταίο ήταν το Despacito που ήταν η επιτυχία της χρονιάς. Με ποιο κριτήριο το επέλεξες;

Θα σου πω την αλήθεια, ότι αν ήξερα πόσο γνωστό ήταν αυτό το τραγούδι, όταν το επέλεξα. (γέλια) Δεν είχα καταλάβει τη διάσταση που πήρε κι απλά το είχα ακούσει στο ραδιόφωνο. Μετά είπα στη Χάρις, ότι ακούω αυτό το τραγούδι, μου αρέσει πάρα πολύ κι επειδή το συζητάγαμε, βγήκε η ιδέα του να γίνει cover. Κάθισα και 5-6 μέρες μέχρι να μάθω τα λόγια, αλλά πήγαν όλα καλά! (γέλια) Δεν έχω όμως συγκεκριμένο κριτήριο που τα επιλέγω. Έχω κάνει από Adele μέχρι 30 seconds to Mars! Κάνω οτιδήποτε μου αρέσει εκείνη τη στιγμή…

Με ποια κριτήρια γίνεται ένα τραγούδι επιτυχία στις μέρες μας; Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας;

Κάθε χώρα προσαρμόζεται στα δεδομένα της, αλλά γενικά ισχύει ότι αν «πιάσει» κάτι, θα το αντιγράψουν όλοι! Γι’αυτό βλέπεις ότι οι μόδες αλλάζουν ανά 3-4 χρόνια. Τώρα ας πούμε έχουμε τη ρούμπα και τις πιο λάτιν επιρροές στους ρυθμούς των τραγουδιών… Γιατί η επιτυχία βασίζεται και στην εμπορικότητα. Δεν είναι απόλυτα κακό αυτό όμως!

Ας περάσουμε τώρα στο τρελό ξεκίνημα με τους Boys And Noise. Δεν θα σταθούμε πολύ σε αυτό, αλλά θα ήθελα να μου πεις πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου, αν δεν είχες κάνει αυτό το βήμα;

Πιστεύω ότι θα γινόταν με κάποιον άλλο τρόπο, ίσως πιο μετά, αν και να σου πω εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο να φύγω εξωτερικό. Γενικά όμως δεν θεωρώ ότι  ήταν ακριβώς τύχη το ότι έγινα μέλος του συγκροτήματος. Τύχη ήταν που είδα τον διαγωνισμό από τον οποίο πήρα μέρος και με ανακάλυψαν οι Playmen και η εταιρεία, μια μέρα πριν λήξει (γέλια). Αν δεν είχα όμως ήδη βίντεο ανεβασμένο στο youtube που τραγουδούσα, σίγουρα δε θα προλάβαινα να δηλώσω συμμετοχή. Οπότε πιστεύω πως όσο προσπαθείς για κάτι που αγαπάς, τόσο κι η «τύχη» σου μεγαλώνει.

Θα έφευγες δηλαδή χωρίς πολλές σκέψεις;

Ακόμα υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό μου, δεν το έχω απορρίψει! Γιατί η δουλειά αυτή είναι ανισόρροπη. Αν κι αγαπάω την Ελλάδα, αν μου δινόταν μία καλή ευκαιρία για έξω, θα την άρπαζα. Εδώ το μόνο που με κρατάει είναι το πιάνο κι η δουλειά μου. Κι όσον αφορά την οικογένεια, θα μου έλειπαν, αλλά δεν θα πήγαινα πολύ μακριά, θα ήμουν στην Ευρώπη!

Σταματήσατε την κοινή σας πορεία με τα άλλα παιδιά πέρσι. Δεν πιστεύεις ότι μπορούσατε να το κρατήσετε λίγο ακόμα;

Γενικά πιστεύω πως τίποτα δεν κρατάει αν δεν το θέλεις. Κι εμείς είχαμε αυτή την αίσθηση για το συγκρότημα, οπότε και να το «παίζαμε» ή να προσποιούμαστε ότι θέλαμε αυτό, δεν θα έβγαινε. Ήταν καλή η κίνηση και θα έπεφτε μόνο του πιο μετά ούτως ή άλλως!

Για πες μου όμως τι γίνεται αυτό το διάστημα με όλα αυτά τα boy bands; Πουλάει;

Είχα τη τύχη να γνωρίσω από αυτά τα δύο συγκροτήματα, τους Tag και τους Starboys και πραγματικά έχω να σου πω ότι δικαίως έχουν γίνει, γιατί όλα τα παιδιά έχουν τρομερό ταλέντο. Και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που τους αρέσει που είναι συγκρότημα, γιατί είναι και δύσκολο! Δεν ξέρω αν πουλάει, αλλά έσκασαν όλα μαζί την ίδια περίοδο. Ακόμα κι εμείς τότε ως συγκρότημα, σκεφτόμασταν: «Γιατί δεν έχει γίνει και κάποιο άλλο κι είμαστε μόνοι μας»; (γέλια) Αυτό έλειπε τώρα στη δισκογραφία της Ελλάδας, ένα πετυχημένο boyband και γέμισαν το κενό!

Θα ήθελα να μου πεις ένα σκηνικό από τότε με το συγκρότημα που θα σου μείνει για πολλά χρόνια…

Νομίζω αν ρωτήσεις τους άλλους δύο, θα έχουν να σου πουν πολλά σκηνικά από μένα!(γέλια) Γενικά όταν κοιμάμαι λίγο, δεν επικοινωνώ, αν και είμαι λίγο αφηρημένος. Οπότε είναι πρόβλημα! (γέλια) Έχει τύχει να κρατάω μονόλυτρο νερό στο χέρι μου και να περάσω τον έλεγχο του αεροδρομίου, χωρίς να με πάρει χαμπάρι κανείς ότι το πέρασα μέσα στο αεροπλάνο. Ή να μου έχει πέσει η ταυτότητα στο αεροδρόμιο και να φωνάζουν το όνομά μου τόσο δυνατά κι εγώ να συνεχίζω να μην ακούω (γέλια)

Κάτι ιδιαίτερο που είχε γίνει με κόσμο ή σε συναυλία;

Δεν θυμάμαι σε ποιο μέρος ήταν κι εκείνη τη στιγμή δεν γελάσαμε πολύ, αλλά μετά που το σκεφτόμασταν… Τα cd με τη μουσική τα έγραφα εγώ και τα κουβαλούσα εγώ στις συναυλίες. Είμαστε τώρα και ξεκινάμε από το ξενοδοχείο για τη συναυλία και μόλις φτάνουμε βλέπουμε τόσο κόσμο που δεν μπορούσαμε να κατεβούμε και να προχωρήσουμε και τελικά μπαίνουμε μέσα στον κόσμο με το βαν. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιώ ότι έχω ξεχάσει το cd! (γέλια) Φρικάρουν όλοι, γιατί σκέφτηκαν πώς θα περάσουμε ξανά να πάμε στο ξενοδοχείο… Γιατί αν μέναμε θα μας έκαναν «ντου»! (γέλια) Ε τέλος πάντων περνάμε ξανά μέσα από τον κόσμο και ερχόμαστε ξανά και πάλι στο συναυλιακό χώρο.

Έχεις περάσει πολλά, έχεις ζήσει τόσα πολλά κι έχεις ένα φανατικό κοινό ακόμα και τώρα. Πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί ένας νέος όλο αυτό;

Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, γιατί σαν φαινόμενο, η τόσο έντονη και μαζική αγάπη, δεν είναι κάτι που το βιώνει ο καθένας. Αγαπάω κι εγώ με τον τρόπο μου όλα τα άτομα που με ακολουθούν και αγαπάνε αυτό που κάνω και προσπαθώ να τους το δείχνω με κάθε τρόπο και να βελτιώνομαι σε αυτό που κάνω, αλλά δεν αφήνω το φαινόμενο αυτό να με επηρεάσει ως άνθρωπο.

Έχεις ακόμα ένα μεγάλο fan club κι είσαι δίπλα τους… Ποια είναι η σχέση σου μαζί τους;

Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά τους γίνεται. Είναι πάρα πολλά βέβαια τα μηνύματα, οπότε συνήθως απαντώ σε πιο γενικά ποστς μέσω των social media! Να πω όμως πως πάντα βρίσκω χρόνο να βλέπω τις αναρτήσεις του πιο φανατικού μου κοινού στο official facebook fan group που ονομάζεται JimmyGian Fans. Εκεί κάνω κι αναρτήσεις, διαγωνισμούς και μου αρέσει να αλληλεπιδρώ μαζί τους όταν βρίσκω το χρόνο. Συγκεκριμένα στο πιο φανατικό μου κοινό, τους JG fans ή JG fighters, όπως οι ίδιοι ονομάζουν το fanbase (χαμόγελο), θέλω να τους πεις ένα τεράστιο ευχαριστώ εκ μέρους μου που σε κάθε μου βήμα είναι εκεί, δίπλα μου. Μέσα από τη συνέντευξη αυτή θέλω επίσης να ξέρουν ότι ό,τι τύχει να ανεβάσω, το κάνω επειδή τη συγκεκριμένη στιγμή σκέφτομαι και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί τους. κι αν κάποιες φορές «χάνομαι» είναι συνήθως γιατί λόγω των μαθημάτων, του διαβάσματος και των προβών, δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε κάτι πολύ ενδιαφέρον να μοιραστώ.

Έχεις ζήσει και ωραία σκηνικά να υποθέσω…

Πολλά! Σκέψου σήμερα ήρθε κάτω από το σπίτι μου, μία κοπέλα για να μου πει ότι έχει γενέθλια και να της ευχηθώ χρόνια πολλά. Αυτό το βρίσκω πολύ γλυκό και ότι θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο από αυτή τη σημαντική μέρα τους μαζί μου! Χαίρομαι που γίνεται αυτό και συνεχίζει να γίνεται μετά από τόσο καιρό…

Είσαι από την Αθήνα… Σου αρέσει εδώ; Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

Είμαι από εδώ ναι, εδώ μεγάλωσα και δεν γίνεται να μην αγαπάς τον τόπο που μεγάλωσες. Την ξέρω απέξω κι ανακατωτά. Την αγαπάω γιατί είναι από τις πιο όμορφες πόλεις, αλλά την κακομεταχειριζόμαστε πάρα πολύ. Τα έχει όλα και μέσα στο κέντρο έχει το Λυκαβηττό, την Ακρόπολη, το Μοναστηράκι, προς τη θάλασσα πλέον έχει και το κέντρο πολιτισμού του Νιάρχου.

Κλείνοντας θα ήθελα να μου πεις κι αφού αναφέραμε την όμορφη μας χώρα, τι θα άλλαζες εσύ για να πάμε λίγο καλύτερα…

Εννοείς να πάμε 10 χρόνια πίσω από τα 20 που είμαστε; (γέλια) Γιατί αυτό είναι… Κοίτα. Λείπει πάρα πολύ η σωστή παιδεία και παράλληλα η μουσική παιδεία. Υπάρχουν σωστοί καθηγητές, στη μουσική όμως όχι. Σε άλλες χώρες ακόμα κι ο πιο άσχετος ας πούμε θα ξέρει να παίζει δύο-τρεις συγχορδίες στην κιθάρα και να διαβάζει το πεντάγραμμο. Το λέω γιατί το έχω δει με τα μάτια μου. Όλα ξεκινάνε από την παιδεία και πόσο έμφαση δίνουν και οι γονείς σε αυτή αντί  να κοιτάνε πού θα περάσει το παιδί τους στις πανελλήνιες, που αυτό είναι τόσο λάθος!

Δώσε μου μία ευχή για τους νέους που περνάνε πολύ δύσκολα…

(γέλια) Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Καταρχάς, να ευχηθώ σε σένα πρώτα από όλα, που γνωριζόμαστε καιρό, αλλά μέχρι τώρα λέγαμε μόνο ένα γεια, (γέλια) τα καλύτερα και να πάνε όλα καλά στις δουλειές σου κι ευχαριστώ για την τιμή! Εύχομαι, λοιπόν, σε όλους μία γεμάτη σεζόν και μακάρι ο επόμενος χρόνος να κυλήσει καλύτερα. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, γιατί από το μυαλό μας ξεκινάνε όλα. Χαρά, υγεία, δημιουργία κι αγαπημένους ανθρώπους γύρω μας… Όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά.

Εγώ σ’ευχαριστώ πολύ Jimmy, για την ωραία κουβέντα και που μου τα είπες όλα έτσι όπως έπρεπε και μακάρι να μας πηγαίνουν όλα τέλεια…

Σ’ευχαριστώ πολύ Ηρώ!

Αφήστε το σχόλιό σας