Οι περιπέτειες με το νόμο δεν τελειώνουν για τον Offset, αν και ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι ο ράπερ είναι αθώος.

Ο Offset, μέλος των Migos και σύζυγος της Cardi B, συνελήφθη για οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών, δέκα ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης του.

Την προηγούμενη Παρασκευή (19/07), οι αστυνομικοί σταμάτησαν στο δρόμο τον 26χρονο ράπερ, ο οποίος έχει καταδικαστεί και έχει φυλακιστεί στο παρελθόν, επειδή άλλαξε επικίνδυνα λωρίδα κυκλοφορίας καθώς οδηγούσε μία Porsche 911 Carrera του 2014 στο Jonesboro της Georgia, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητό του, εντόπισαν τη μυρωδιά μαριχουάνας και προέβησαν σε περαιτέρω έρευνα, εντοπίζοντας τρία πιστόλια, λιγότερο από 30 γραμμάρια μαριχουάνας και 107.000 δολάρια σε μετρητά.

Στον Offset απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή μαριχουάνας, οπλοκατοχή από έναν ήδη καταδικασμένο εγκληματία, οπλοκατοχή κατά τη διάρκεια τέλεσης εγκλήματος και για επικίνδυνη αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας.

Το μέλος των Migos οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα της πολιτείας του Clayton, αλλά αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από την καταβολή εγγύησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Cardi B και ο Offset παντρεύτηκαν στα κρυφά

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Offset, Drew Findling, η προτεραιότητα του Αμερικανού ράπερ είναι η σύζυγός του, η Cardi B και η νεογέννητη κόρη τους. «Ανησυχεί, ανησυχεί πολύ για την Cardi B», είπε ο Findling.

«Φυσικά το νέο μωρό είναι η κορυφαία προτεραιότητα του καθώς και τα άλλα (τρία) παιδιά του», συνέχισε και σημείωσε ότι ο πελάτης του δεν ήταν ένοχος για κανένα έγκλημα.

«Δεν διέπραξε καμία παραβίαση της κυκλοφορίας και σίγουρα δεν κατείχε κανένα όπλο. Ήταν μία ανάρμοστη σύλληψη και πιστεύω στην αθωότητά του», υποστηρίζει. «Ο Offset παραμένει δυνατός όσο καλύτερα μπορεί, λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις και γνωρίζει ότι δεν παραβίασε κανένα νόμο. Πρόκειται να δικαστεί», πληροφορεί ο δικηγόρος.

Την Κυριακή (22/07), ο ράπερ επέστρεψε στο σπίτι του και συνάντησε ξανά την Cardi Β, η οποία διευκρίνισε ότι δεν έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι στο σύζυγό της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας