Δύο γνωστές τραγουδίστριες αναχωρούν για τη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στην πρόκληση του «Surviror 2».

Το «Survivor», το τηλεοπτικό φαινόμενο που καθήλωσε το ελληνικό κοινό το 2017, επιστρέφει με δύο τραγουδίστριες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Μία ομάδα από 24 ανθρώπους καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Το «Survivor» Ελλάδας έχει μία βασική διαφορά, σε σχέση με όσες παραλλαγές έχουμε δει. Παίρνουν μέρος 12 παίχτες που επιλέχθηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές και 12 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους. Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί, οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μία θέση στο παιχνίδι.

Μετά την περσινή συμμετοχή της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του BO, το «Surviror» επιστρέφει με δύο ακόμη τραγουδίστριες στη σύνθεσή του, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «ΕΔΩ» του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού με το reality επιβίωσης.

Ελένη Χατζίδου - Eleni Hatzidou (2016) - Hit Channel

Φέτος, την ομάδα των «διάσημων» θα στελεχώσει μεταξύ άλλων η εκρηκτική Ελένη Χατζίδου, που ετοιμάζει αποσκευές για τη Δομινικανή Δημοκρατία, παρότι είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήταν δύσκολο να λάβει μέρος στο παιχνίδι.

REC (Ξένια Evven - Άρης Λουμάκης - Mike Vasileiadis) - Hit Channel

Στην αρένα των αγωνισμάτων θα μπει και η Ξένια Evven, την οποία γνωρίζουμε ως τη γυναικεία φωνή του συγκροτήματος των REC, η γοητευτική τραγουδίστρια με καταγωγή από την Ουκρανία.

Η προβολή του «Surviror 2» θα αρχίσει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, με παρουσιαστή ξανά τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η συμμετοχή – έκπληξη του Σάκη Ρουβά στο «Survivor»

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας