Σε tropical ρυθμούς παρασύρουν οι SUPERSAN και ο Boogát με το «Lo Que No Digo».

Το world music δίδυμο των SUPERSAN επιστρέφει, ακριβώς ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή του στη συλλογή «Going Back To Cali» του θρυλικού DJ Cut Chemist (των Jurassic 5), με ένα νέο single που φέρει τον ισπανόφωνο τίτλο «Lo Que No Digo».

H Feelgood Records ρίχνει φως σε ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά της αθηναϊκής χορευτικής σκηνής, αποδεικνύοντας ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ.

Το DJ δίδυμο που με τις παραγωγές του έχει «τρυπώσει» εδώ και τρία χρόνια σε όλα τα freestyle DJ sets της Ευρώπης και είναι από τα μυστικά όπλα του εγχώριου DJing, επιστρατεύει για δεύτερη φορά, μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους, τη φωνή και τους στίχους του Μεξικανού τραγουδοποιού Boogát.

Οι SUPERSAN και ο Boogát μαζί συνθέτουν το νέο διεθνές «feelgood tropical hit».

To anime video της Akrivi Kiriazi και του Sigma Gamma συμπληρώνει το παζλ και προετοιμάζει κατάλληλα το έδαφος για το λανσάρισμα ενός από τα πιο ελπιδοφόρα και ανερχόμενα world μουσικά εγχειρήματα που έχει να επιδείξει η χώρα μας.

Οι SUPERSAN είναι το πνευματικό παιδί του Panama Cardoon και του Mister Kentro.

Έχουν παίξει μουσική σε φεστιβάλ και clubs σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία, ενώ η μουσική τους έχει εμφανιστεί σε ντοκιμαντέρ και τα τραγούδια τους τα έχουν στηρίξει ραδιοφωνικοί σταθμοί από όλο τον κόσμο, όπως το «BBC Radio».

Οι SUPERSAN είναι μία σύντηξη από μελλοντικά ηλεκτρονικά beats και γήινους εξωτικούς ρυθμούς από όλη την υδρόγειο, τα οποία έρχονται απευθείας από την Αθήνα.

Αφήστε το σχόλιό σας