Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) είναι παντού και τώρα φτάνει και στις οθόνες μας με το video clip που του δίνει εικόνα.

Ο Πάνος Κιάμος οπτικοποίησε την απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, το σαρωτικό «Θέλω Να Σε Ξαναδώ».

Η μεταφορά στα ελληνικά της επιτυχίας «Mi Gna», με τη συμμετοχή του Αρμένιου Super Sako και την προσθήκη του BO, γνώρισε απροσδόκητη επιτυχία κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή και τα εντυπωσιακά νούμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της αλήθειας.

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» είναι ένα δίγλωσσο τραγούδι (στα ελληνικά και αγγλικά) και με τον R&B ήχο του ξεπερνά τις πολιτισμικές διαφορές κάνοντας θραύση στις προτιμήσεις των ακροατών και των ραδιοφωνικών σταθμών.

Πριν καν συμπληρωθούν τρεις μήνες κυκλοφορίας, το τραγούδι έχει σπάσει το φράγμα των 22 εκατομμυρίων συνολικών προβολών στο YouTube, ενώ ανέβηκε πολύ γρήγορα στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο, θέση στην οποία παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) κυριάρχησε στην κορυφή του ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI επί σειρά εβδομάδων και καθημερινά συγκεντρώνει ατελείωτες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσο η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού συνεχίζει απρόσκοπτα τη φρενήρη πορεία της, ο Πάνος Κιάμος και ο Bο έδωσαν εικόνα στο «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του έμπειρου Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως καλοκαιρινό, αλλά και απόλυτα ατμοσφαιρικό και έρχεται για να συνοδεύσει οπτικά μία μεγάλη επιτυχία που ήδη έχει αφήσει το σημάδι της.

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) κυκλοφορεί από την Planetworks, ενώ συμπεριλαμβάνεται και στο Νο1 δίσκο του Πάνου Κιάμου που φέρει ως τίτλο το όνομά του και κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας