Η Final Touch σε συνεργασία με τον Atlantis 105,2 FM, μας παρουσιάζει μια νέα συλλογή με το δικό μας καλοκαιρινό soundtrack!

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ !!!
Summer Touch 2014

H Final Touch ιδρύθηκε το 2009 από τον Μίλτο Καρατζά, αμέσως μετά την αποχώρηση του από τις διευθυντικές θέσεις που κατείχε στις εταιρείες Virus & Legend και είναι Label που διανέμεται από την COBALT.

O Μίλτος Καρατζάς αποφάσισε να προχωρήσει στην ίδρυση της Final Touch, στις αρχές του 2009, για να δώσει την δυνατότητα σε αξιόλογους νέους και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες, κυρίως της ροκ και της εναλλακτικής μουσικής, να κάνουν τα πρώτα δισκογραφικά τους βήματα και να εξασφαλίσουν τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις τους σε γνωστά clubs της Αθήνας και της επαρχίας.

Αυτή την εποχή η Final Touch γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στον χώρο του ροκ και της ποπ μουσικής και σήμερα, σε συνεργασία με τον Atlantis 105,2 FM, μας παρουσιάζει μια νέα συλλογή με το δικό μας καλοκαιρινό soundtrack!!!

Summer Touch 2014! Μια συλλογή που δεν θα σταματήσεις να ακούς φέτος το καλοκαίρι!

Οι καλλιτέχνες που περιλαμβάνονται σε αυτή τη συλλογή είναι: Στέλιος Ρόκκoς, Chroma & Ζακ Στεφάνου, Μιχάλης Τσακίρης, Ερμής Χατζηστρατής, Κώστας Καρμπάς, Μεννής Μεννής, Medley Mix3, Κατερίνα Μορένα, Madhouse, Sanjuro & Robert Williams, Lava & Εύα Κανατά, Mag & Μαίρη Παπανικόλα, Party Crash, Bans, So What, Δημήτρης Φάκος, Στέλιος Βραχιόλογλου, Γιάννης Κοκκάκης και Amantes Amentes!

Η συλλογή «Summer Touch 2014» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)
Απολαύστε την !!!

Mπορείτε να παρακολουθήσετε και να ακούσετε τα τραγούδια της συλλογής εδώ

FINAL TOUCH, η εταιρεία του Μίλτου Καρατζά. που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες !

Αφήστε το σχόλιό σας