Οι String Demons θα ταξιδέψουν από το ροκ μέχρι την κλασική και την παραδοσιακή μουσική με ευρηματικότητα και έντονη επικοινωνία.

Η περιπέτεια των String Demons στον κόσμο έχει ξεκινήσει από την Αθήνα. Με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο θα συμφιλιώσουν την κλασική μουσική με το heavy metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το ροκ και… όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, χιούμορ, κρουστά – τύμπανα και έγχορδα!

Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου Μπουντούνη, το βιολί της Λυδίας Μπουντούνη, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του Βαμβακάρη, εκεί που η Lady Gaga θα συναντηθεί με τα λαϊκοδημοτικά, οι Abba με τα ποντιακά.

Ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών και οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, θα απλωθούν στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Αισχύλεια».

Οι μουσικές εκπλήξεις και οι συνεχώς καινούριες διασκευές – συνθέσεις που ετοιμάζουν μαγεύουν κάθε ακροατή και η ατμόσφαιρα γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα. Και οι δύο πήραν τα διπλώματα τους με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο, έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς και λάβει ενεργά μέρος σε σεμινάρια μεγάλων δασκάλων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι String Demons, ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, το «δαιμονικό» ντουέτο εγχόρδων είναι δύο νέοι μουσικοί που με απίστευτο συγχρονισμό μεταξύ τους, με φαντασία στις διασκευές και μείξεις ετερόκλητων τραγουδιών και βέβαια με δικές τους συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από τη διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα, θα μας ταξιδέψουν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από το ροκ μέχρι την κλασική και την παραδοσιακή μουσική με ευρηματικότητα και έντονη επικοινωνία.

String Demons (Κωνσταντίνος Μπουντούνης - Λυδία Μπουντούνη) - Hit Channel

Οι String Demos έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο και σε πολλές άλλες σκηνές και θέατρα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε Ευρώπη, Κύπρος και Αμερική. Στη μέχρι τώρα πορεία τους σαν σχήμα, που ξεκίνησε μόλις το 2014-15, έχουν καταφέρει να σταθούν πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους με τους ανατρεπτικούς – ψυχαγωγικούς δίσκους και τις sold out παραστάσεις τους έχοντας αποκτήσει κιόλας φανατικό κοινό.

Αυτή τη περίοδο «μαγειρεύουν» τον τρίτο τους «Stringdemon-ικό» δίσκο που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal.

Στις 23 Ιουνίου  2016, κυκλοφόρησε το δεύτερο «stringdemoν-ικός» άλμπουμ. Φέρει τον τίτλο «Fear of the Bach» και περιέχει εκρηκτικούς συνδυασμούς της heavy metal, της παραδοσιακής και της κλασσικής μουσικής!

Όταν τον εντοπίσετε, να γνωρίζετε ότι περιλαμβάνει επιθετικά Ικαριώτικα Δοξάρια, Iron Maiden και Queen με… «εγχορδικό» αέρα, έναν Bach.. ροκ, ολοκαίνουρια δικά τους κομμάτια, θεατράλε διάθεση, διονυσιακά κρουστά και … όλα τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε πατώντας το «play».

Πάντα με την προσωπική αισθητική και σφραγίδα των String Demons, ο δίσκος «Fear of the Bach», ο οποίος απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από δημοσιογράφους και ακροατές, κλείνει μέσα του ένα χορταστικό «Συμφωνικό Πανηγύρι».

 

Αφήστε το σχόλιό σας