Για τους hardcore λάτρεις του ήχου η Cambridge Audio παρουσίασε κάτι μοναδικό στην CES 2015.

Οι hardcore μουσικόφιλοι που ακόμα είναι στο μεταβατικό στάδιο της ψηφιακής εποχής, μόλις έχουν ένα ακόμα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να κάνει το προσωπικό streaming ευκολότερο χάρης τη νέα σειρά συσκευών ήχου CX της Cambridge Audio.

Η δημιουργία της νέας σειράς προσφέρει το CXN Upsampling Network Music Player. Η νέα συσκευή όχι μόνο αναπαράγει τη μουσική από το internet αλλά έχει και τη δυνατότητα να εμφανίζει τα ονόματα και του τίτλους των τραγουδιών και των καλλιτεχνών που παίζει αυτή τη στιγμή, καθώς εμφανίζει και το  εξώφυλλο του άλμπουμ. Με αυτόν τον τρόπο, θυμίζει το iTunes, αλλά την πιστότητα του ήχου να ξεπερνά κατά πολύ αυτή του υπολογιστή σας.

Η συσκευή μπορεί να κάνει stream από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των Mac ή PC, και συνεργάζεται με διάφορες  υπηρεσίες streaming, συμπεριλαμβανομένων του Pandora, iHeart Radio, Rhapsody και του Spotify.

cx9870

Οι χρήστες της Apple  θα είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι το CXN προσφέρει τη λειτουργία AirPlay της Apple για streaming σε σύνδεση με το iTunes και τις iOS συσκευές, όπως τα iPad και το iPhone.

Ενισχυμένο με νέους δέκτες Cambridge Audio AV και στερεοφωνικό ενισχυτή και ακόμα με ένα CD player (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) το CXN Upsampling Network Music Player θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο της 2015 με τιμή (τσούζει) 999 δολάρια.

Αφήστε το σχόλιό σας