Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα τραγουδήσει για μία συναυλία ο Μπάμπης Στόκας έχοντας δίπλα του τη Βίκυ Καρατζόγλου.

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της γενιάς του, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, που του επιτρέπει να κινείται με άνεση ανάμεσα στο έντεχνο και το ροκ, αλλά και τη μεγάλη αδυναμία του: Το λαϊκό τραγούδι.

Συγκεντρώνει λοιπόν τα αγαπημένα του κομμάτια από όλα τα είδη και θα μας τα παρουσιάσει σε μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Από τις τεράστιες επιτυχίες των Πύξ Λαξ ως τα ολοκαίνουρια τραγούδια της «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Στο πλευρό του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μια φωτεινή, γλυκιά και ταυτόχρονα δυναμική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, που ξεχώρισε με την ραδιοφωνική επιτυχία «Το Όνειρο».

«Μ’ αγγίζεις και χαμογελάς»: Στίχος από τη νέα επιτυχία του Μπάμπη Στόκα, «Υπομονή» της Ελεάνας Βραχάλη και του Γιώργου  Σαμπάνη. Τέσσερις λέξεις που περιγράφουν την αισιοδοξία και την τρυφερότητα που χαρακτηρίζει τη συνάντηση του Μπάμπη και της Βίκυς.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Μαζί τους οι μουσικοί: Ο Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, ο Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο και τα πλήκτρα, ο Δημήτρης Καρασούλος στην ηλεκτρική Κιθάρα, ο Αλέξης Αποστολάκης στα τύμπανα και ο Σταμάτης Σταματάκης στο μπάσο. Στην ηχοληψία θα είναι ο Σάκης Πυριόχος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας