Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Κανά για τρεις παραστάσεις στο «Σταυρό του Νότου», με τραγούδια που μας συσπειρώνουν γύρω από ένα κοινό αίσθημα.

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Κανά μαζί επί σκηνής, σε ένα πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί με τη συνεργασία του Οδυσσέα Ιωάννου.

«Τι ‘ναι αυτό που μας ενώνει», την Παρασκευή 15, 22 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

Ο Μπάμπης Στόκας είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς. Με εφόδιο την ξεχωριστή φωνή και ερμηνεία, που του επιτρέπει να κινείται με άνεση ανάμεσα στο έντεχνο και το ροκ.

Η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έχει δώσει μεγάλες στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια σχεδόν όλων των σύγχρονων δημιουργών.

 

Μπάμπης Στόκας - Μελίνα Κανά - Hit Channel

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν περιέχει τραγούδια από το πλούσιο προσωπικό ρεπερτόριο τους, τα οποία έχουν αφήσει τα σημάδια τους στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και σπουδαία τραγούδια μεγάλων δημιουργών που μας συσπειρώνουν γύρω από ένα κοινό αίσθημα.

Με ενωτική διάθεση, ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Κανά μας καλούν να θυμηθούμε τις αναφορές μας και να τραγουδήσουμε λόγια και μελωδίες από όλο σχεδόν το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

Ηλεκτρικές μπαλάντες εναλλάσσονται με διαχρονικά λαϊκά τραγούδια -ορισμένα από τα οποία θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά- σε ένα πρόγραμμα, που μέσα από τα ξαφνιάσματα και τις εκπλήξεις του, θα ανακαλύψουμε ξανά τα τραγούδια της ζωής μας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες, ο Γιώργος Παχής στο μπουζούκι, ο Αλέξανδρος Κούρος στα ντραμς, η Αντωνία Τσολάκη στο μπάσο, ο Δημήτρης Καρασούλος στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα.

Ηχοληψία: Σάκης Πυριόχος
Παραγωγή: Ηχόχρωμα

 

Αφήστε το σχόλιό σας