Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Niall Horan.

Ο Niall Horan υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στους παραρρίνιους κόλπους.

Ο 25χρονος Βρετανός τραγουδιστής δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα μήνυμα με το οποίο ενημέρωσε τους ακόλουθους του για την επιτυχή έκβαση της επέμβασης και επιπλέον τους πληροφόρησε το ότι το επόμενο διάστημα σκοπεύει να αποσυρθεί από τη δράση, έως ότου αναρρώσει πλήρως.

«Απλά ήθελα να σας ενημερώσω ότι έκανα χειρουργείο στους παραρρίνιους κόλπους και η αποκατάσταση πηγαίνει καλά», έγραψε ο Horan.

«Όπως είπα, θα ξεκουραστώ για λίγο, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως θέλατε να ξέρετε αυτό το κομμάτι.»

Μολονότι το μέλος των One Direction δε διευκρίνισε το ακριβές αίτιο που τον οδήγησε στο κρεβάτι του χειρουργείου, κοινή περίπτωση είναι η παρρινοκολπίτιδα, δηλαδή η φλεγμονώδης μόλυνση που φράζει τους παραρρίνιους κόλπους.

Αμέσως, το κοινό άρχισε να κατακλύζει τον Niall Horan με αμέτρητες ευχές για την ανάρρωσή τους, ενώ δημιουργήθηκε και το hashtag #GetWellSoon στο Twitter, όπου γράφτηκε πλήθος τρυφερών μηνυμάτων από τους θαυμαστές του.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Niall Horan ολοκλήρωσε το «Flicker World Tour», την πρώτη διεθνή περιοδεία του ως σόλο τραγουδιστής, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 81 συναυλίες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ασία και Ωκεανία.

Η περιοδεία διοργανώθηκε με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού δίσκου του, του χρυσού «Flicker» που έγινε πραγματικότητα τον Οκτώβριο του 2017.

 

Αφήστε το σχόλιό σας