Ένα καταιγιστικό κυνηγητό στην Αθήνα που δεν έγινε ποτέ στην Αθήνα.

Γνωρίζοντας λίγα πράγματα για την υπόθεση του «Jason Bourne», αν και μόλις τρεις μήνες πριν την έξοδο του στους κινηματογράφους, το τρέιλερ της ταινίας που ενώνει ξανά τον Paul Greengrass με τον Matt Damon μετά την παρένθεση του «The Bourne Legacy» δείχνει επιτέλους την Αθήνα στην οποία βρέθηκε ο Jason Bourne όταν ανακαλύφθηκε ξανά από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Το «Jason Bourne» διαδραματίζεται στην μετά-Edward Snowden εποχή της κατασκοπίας στον κόσμο και λέγεται πως θα ολοκληρώσει το ταξίδι του Bourne.

Το σενάριο γράφτηκε από τους Damon, Greengrass και Christopher Rouse και σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου. Και είναι, πραγματικά, ένα χορταστικό trailer.

Αν και βλέπουμε σκηνές από την Ελληνική πρωτεύουσα, ο Matt Damon και το συνεργείο της ταινίας δεν ήρθαν ποτέ στην Αθήνα, αφού η ιδέα των γυρισμάτων στην Ελλάδα απορρίφθηκε, μετά τα αξεπέραστα γραφειοκρατικά προβλήματα. Τα γυρίσματα έγινα στην Τενερίφη και οι διαφορές ανάμεσα στην ελληνική πρωτεύουσα και αυτήν της Τενερίφης περιορίζονται σε λεπτομέρειες που κανείς δεν θα προσέξει.

Αφήστε το σχόλιό σας