Ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες συναυλίες της μπάντας

Ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με αφόρητους πόνους στο στομάχι, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή σε συναυλία στην Καλιφόρνια, με το συγκρότημα να ανακοινώνει από τη σκηνή τα άσχημα νέα στους 16.000 θαυμαστές του που ετοιμάζονταν να απολαύσουν μια προγραμματισμένη συναυλία τους.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι! Σας αγαπάμε πάρα πολύ! Ζούμε για να ροκάρουμε! Αλλά δυστυχώς προέκυψε ένα ιατρικό θέμα και πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό», ανακοίνωσαν τα μέλη του συγκροτήματος στους θεατές που είχαν συγκεντρωθεί για τη συναυλία.

Anthony Kiedis Red Hot Chili Peppers

Λίγο αργότερα o ντράμερ της μπάντας, Chad Smith, έγραψε στο Twitter: «Κανείς δεν είναι περισσότερο απογοητευμένος από εμάς για το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να δώσουμε τη συναυλία άποψη. Στέλνουμε την αγάπη μας και ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον αδερφό μου, Anthony».

https://twitter.com/MichaelCastner/status/731724691749003264

Λόγω της κατάστασης υγείας του Kiedis, ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες των Red Hot Chili Peppers στη Καλιφόρνια. «Δυστυχώς λόγω ασθένειας οι @ChiliPeppers αναγκάστηκαν να ακυρώνουν το σύνολο των εμφανίσεων τους στο #WeenieRoast» έγραψαν στο Twitter οι διαχειριστές του ραδιοφωνικού σταθμού KROQ, του Λος Άντζελες, που είναι και χορηγός της ετήσιας εκδήλωσης.

O Kiedis, τραγουδιστής του συγκροτήματος για 33 χρόνια, είχε περάσει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του το 2008, όταν διαγνώστηκε με νεφρική νόσο ενώ αρκετά χρόνια νωρίτερα είχε δώσει μεγάλο αγώνα για να απεμπλακεί από τα ναρκωτικά.

Αφήστε το σχόλιό σας