Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μηδενιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μηδενιστής

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μηδενιστής, συνδυάσαν το ταλέντο τους και παρουσίασαν μια συνεργασία ανατρεπτική που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό !!

Έτσι γρήγορα το τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή Νational Airplay Chart, mediainspector στο Ελληνικό ρεπερτόριο εφόσον είναι πρώτο σε αριθμό εκτελέσεων !

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο καλλιτέχνης που για περισσότερο από 12 χρόνια αγγίζει το κοινό με τη μουσική και τα τραγούδια του αντιπροσωπεύοντας μία ποιότητα αναλλοίωτη στο χρόνο και ο Μηδενιστής που οι ρίμες του προκαλούν τις πιο έντονες συγκινήσεις συνεργάζονται δημιουργώντας ένα τραγούδι μοναδικό..

Ένας τοίχος που έχει υψωθεί και «σπάει», ένα συναίσθημα δυνατό που επιμένει, η μουσική που σε παρασύρει και ο στίχος που αποτελεί σκέψεις σου!
xatzigiannis mide media inspector
Εικόνες που ξεπηδούν από τη μελωδία και λόγια που συγκινούν. Ένα ειλικρινές τραγούδι έρχεται να αγγίξει τις αναμνήσεις μας και να αποδείξει ότι τα συναισθήματα δεν προδίδονται!

Σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, στίχους του Νίκου Μωραΐτη και ραπ στίχους του Μηδενιστή, τη γνώριμη ζεστή φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη ραπ έκφραση του συναισθήματος από το Μηδενιστή, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Σε Ένα Τοίχο«.

Το βίντεο κλιπ από τον John Mitropoulos είναι εδώ για να αποτυπώσει  σε εικόνα την ιδιαίτερη «ανατροπή» του τραγουδιού!

Αφήστε το σχόλιό σας