Στο νέο της βιβλίο η Lady Gaga λέει: αντισταθείτε

Channel Kindness

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,983ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
849ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Το «Channel Kindness» είναι μια ανθολογία ιστοριών που δίνουν κίνητρα και σημειώσεις σχετικά με την ψυχική και ηθική ανάταση κι ενδυνάμωση. Θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και η φιλοσοφία του είναι να αλλάξει τον κόσμο με μια πράξη καλοσύνης κάθε φορά.

Η Lady Gaga έχει επεξεργαστεί μια ανθολογία με ιστορίες παρακίνησης γραμμένες από νέους αλλά και προσωπικές σημειώσεις από δικές της εμπειρίες με θέμα τη ψυχική και ηθική ανάταση κι ενδυνάμωση. Το βιβλίο ονομάζεται Channel Kindness: Stories of Kindness and Community και θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το βιβλίο θα εκδοθεί από το Born This Way Foundation, το ίδρυμα που ίδρυσε η τραγουδίστρια και η μητέρα της Cynthia Germanotta το 2012. Είναι ήδη διαθέσημο για προπαραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα Amazon, περιέχει 51 δοκίμια και διάφορες συνεισφορές από τη ποπ σταρ και συνδέεται με την ψηφιακή πλατφόρμα με το ίδιο όνομα.

«Θα συναντήσετε νέους δημιουργούς που έχουν βρει τη δύναμη να καταπολεμήσουν τον εκφοβισμό, να ξεκινήσουν κινήματα, να ξεπεράσουν το στίγμα των προβλημάτων ψυχικής υγείας. Λένε πώς αισθάνονται, εξηγούν πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν ασφαλή χώρους για τους νέους LGBTQ+ και πώς παντρεύτηκαν μια φιλοσοφία καλοσύνης βοηθώντας τους άλλους χωρίς να περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα»

Η Lady Gaga μίλησε για το βιβλίο με το O, The Oprah Magazine χαρακτηρίζοντάς το ως «την υλοποίηση των καθημερινών πράξεων καλοσύνης που βελτιώνουν τις κοινότητες και ενσταλάζουν την αίσθηση ελπίδας σε όλους», προσθέτοντας ότι «εάν οι ιστορίες αυτές εμπνεύσουν ακόμη και μια μόνο ευγενική πράξη, θα έχουμε πετύχει. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι και αυτό το βιβλίο εξηγεί ότι δεν είμαστε μόνοι».

Lady Gaga Channel Kindness: Stories of Kindness and Community
Lady Gaga Channel Kindness: Stories of Kindness and Community

Η pop star, που πρόσφατα ενέπνευσε το όνομα ενός πρόσφατα ανακαλυφθέντος είδους  εντόμου, το Kaikaia Gaga,θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου από το Παρίσι την καλοκαιρινή της περιοδεία. Στις 10 Απριλίου θα κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος «Chromatica», από τον οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο single, Stupid Love.

Αφήστε το σχόλιό σας