Η Billie Eilish μιλά για τη δημιουργία του single «Bury A Friend».

Το φαινόμενο της pop Billie Eilish αποκαλύπτει το «A Snippet Into Billie’s Mind – bury a friend», το πρώτο από τα τρία επεισόδια μίας μίνι σειράς που είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο YouTube.

Αυτό το επεισόδιο είναι μία επισκόπηση του τελευταίου single της νεαρής τραγουδίστριας, του «bury a friend» από το επερχόμενο άλμπουμ της «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?», το οποίο κυκλοφορεί στις 29 Μαρτίου από τις  Darkroom / Interscope Records / Universal Music.

Σε παραγωγή του YouTube Music, το επεισόδιο γυρίστηκε στο δωμάτιο / προσωπικό στούντιο του αδελφού της Eilish, Finneas O’Connell, στο οποίο το δίδυμο δημιούργησε και ηχογράφησε το άλμπουμ.

Η Billie και ο Finneas μοιράζονται για πρώτη φορά συναρπαστικές πληροφορίες για τη δημιουργία της νέας επιτυχίας «bury a friend».

Το δύο αδέλφια μίλησαν για την έμπνευση και το θέμα πίσω από τους στίχους αλλά και για τους ασυνήθιστους ήχους που χρησιμοποίησαν στο τραγούδι.

Αποτελώντας πάντα ένα άτομο που ξεπερνά τα όρια της δημιουργικότητας και αναζητά την δημιουργία μιας ολιστικής σχέσης με τους θαυμαστές της, η 17χρονη Billie Eilish αξιοποιεί διαρκώς τη δύναμη του YouTube για να συνδεθεί με το κοινό της και να τους πάρει μαζί της στο ταξίδι της προς την παγκόσμια επιτυχία.

Το «A Snippet Into Billie’s Mind» είναι μία μίνι σειρά τριών επεισοδίων που φέρνει το κοινό πιο κοντά στη δημιουργία των κύριων singles από το επερχόμενο άλμπουμ «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?».

Κάθε επεισόδιο θα είναι και μία καινούργια ενδοσκόπηση στο κάθε τραγούδι που θα κυκλοφορεί και θα βοηθά το κοινό να καταλάβει τη διαδικασία που ακολουθεί η Billie Eilish.

«Ήταν πάντα σημαντικά για εμένα τα οπτικά στοιχεία στη δουλειά μου. Έχω συνδεθεί με τόσους πολλούς Από εσάς τα τελευταία χρόνια μέσα από τα μουσικά μου βίντεο στο YouTube και τους ευχαριστώ που το έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω αυτή τη μίνι σειρά για όλους σας», σχολιάζει η Billie.

«Είναι τόσο φοβερό που ξεκίνησα να αποκαλύπτω ακόμα περισσότερα από όσα συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι μου. Υλικό που ποτέ δεν είχα μοιραστεί πριν. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να το δείτε όλοι σας», συμπληρώνει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας