Το διαβάζετε πρώτοι στο Hit-Channel: Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Μίμης Πλέσσας συνεχίζουν τη μουσική σύμπραξή τους στη Θεσσαλονίκη προσθέτοντας στη συντροφιά τους το Δημήτρη Σταρόβα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μερικές ημέρες η μουσική συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου και το Μίμη Πλέσσα που ξεκίνησε στην Αθήνα και στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς» δεν έχει τελειώσει, αλλά πρόκειται να συνεχιστεί και στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Το «Fix Live» θα είναι το νυχτερινό κέντρο το οποίο θα «στεγάσει» την μελωδική φωνή του αγαπημένου μας καλλιτέχνη και θα ομορφύνει τις βραδιές της συμπρωτεύουσας παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα μαζί με τον Μίμη Πλέσσα, έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες της χώρας μας, στους Θεσσαλονικείς που πάντα αγκαλιάζουν πολύ θερμά το «Καλύτερο Παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου.

Μαζί τους, όπως διαβάζετε πρώτοι στο Hit-Channel, θα βρίσκεται και ο μοναδικός Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος θα  χαρίσει άφθονες και ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου στο κοινό.

Ένα πρόγραμμα με ωραία μουσική και πολλές εκπλήξεις που θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Live» την Παρασκευή 7 Μαρτίου.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σχήμα – έκπληξη αλλά και για τη δισκογραφική επάνοδο του Γιάννη Πλούταρχου που πλησιάζει!

Αφήστε το σχόλιό σας